Προσφορά για να Κερδίσεις φιάλη ποτού για 6 άτομα στο Αθηνών Αρένα και να ακούσεις Live τον Σάκη Ρουβά, τους Onirama και την Φουρέιρα!

athinwn-arena-sakis-rouvas-onirama-newsfeast


athinwn-arena-sakis-rouvas-onirama-newsfeast

Προσφορά: Κέρδισε 1 (μία) απλή φιάλη ποτού, για 1 (μία) παρέα 6 (έξι) ατόμων στο Αθηνών Αρένα, με 10€ (ευρώ), για το γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό live show του Σάκη Ρουβά με τους Φουρέιρα και Onirama! Αξία δώρου 145€ – έκπτωση 93%.
Διοργάνωση προσφοράς: Goldendeals
Προθεσμία συμμετοχής στη προσφορά: Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στη προσφορά: Για να λάβετε μέρος και να πάρετε το εκπτωτικό κουπόνι επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα (εδώ)

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Υγεία: Οι ιδανικές επιλογές βραδινών για τη δίαιτά σας

Κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί διάφοροι μύθοι για το βραδινό γεύμα και το ρόλο που μπορεί να παίξει στην προσπάθεια απώλειας βάρους. Στην πραγματικότητα, το βραδινό αποτελεί ένα από τα κύρια γεύματα της ημέρας και η θέση του στο καθημερινό διαιτολόγιο είναι εξίσου σημαντική με των υπολοίπων, παρέχοντας ενέργεια και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.

conquest-greek-police-forces-newsfeast

Κατάληψη αυτή την ώρα στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ από αστυνομικές δυνάμεις

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, οι συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, έκαναν πριν λίγη ώρα κατάληψη στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας) που βρίσκονται στην οδό Βερανζέρου 48, Αθήνα. Η κατάληψη γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα εξυφαίνονται όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):