Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι πάνινα αθλητικά παπούτσια Converse, Vans, Dunlop ή Ethletics

trident-twist-your-way-contest-newsfeast


trident-twist-your-way-contest-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι πάνινα αθλητικά παπούτσια της επιλογής σου, το οποίο θα έχεις εσύ δημιουργήσει σύμφωνα με τις αισθητικές σου προτιμήσεις για να ταιριάζει απόλυτα στη προσωπικότητά σου, από τις γνωστές μάρκες Converse, Vans, Dunlop ή Ethletics.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Trident
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 04 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το ζευγάρι πάνινα παπούτσια του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή την σελίδα στο facebook και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού

Το δώρο του διαγωνισμού θα είναι ένα κουπόνι δώρου για την εξαργύρωση ενός ζευγαριού πάνινων αθλητικών παπουτσιών (ConverseVansDunlop ή Ethletics), τα οποία μπορούν να προσωποποιήσουν μόνοι τους, με αξία έως 70 £, σύμφωνα με την ισχύουσα ισοτιμία κατά την 1η Ιανουαρίου 2012, στην ιστοσελίδα solecreator.com. Δεν υπάρχει εναλλακτική δυνατότητα καταβολής μετρητών. Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 και μόνο χρήση.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

samsung-galaxy-s-ii-esay-buy-world-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ακόμη ένα Διπύρηνο smartphone Samsung Galaxy SII με οθόνη 4.3″ και κάμερα 8 MP

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone Samsung Galaxy SII με την τεράστια οθόνη 4.3″ (ιντσών) Super Amoled Plus capacitive 16 εκατομμυρίων χρωμάτων και την κάμερα υψηλής ανάλυσης με 8 megapixel, αξίας  €455 (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: Easy Buy World Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Σάββατο 21 Απριλίου 2012 (18:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να […]

remington-shine-therapy-hair-dryer-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 σεσουάρ Shine Therapy της εταιρείας Remington

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) σεσουάρ Shine Therapy της εταιρείας Remington για ταυτόχρονο styling και περιποίηση της τρίχας για τις πιο hot εμφανίσεις σου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Glamour magazine Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 13 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το σεσουάρ του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.   Shine Therapy Remington D4444 – Τεχνικά χαρακτηριστικά […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):