Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα trekking ποδήλατο KTM Manhattan

ktm-manhattan-bicycle-motion-bikes-competition-newsfeast


ktm-manhattan-bicycle-motion-bikes-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ποδήλατο trekking KTM Manhattan, το αποκλειστικά φτιαγμένο για την ελληνική αγορά ποδηλάτου της εταιρείας ΚΤΜ, για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να κάψεις λίπος και να αυξήσεις την ενέργειά σου!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Motion Bikes
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμό: Σάββατο 07 Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο το ποδήλατο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Βοήθεια για την ερώτηση του διαγωνισμού (tip)

Στοιχείο που θα σας βοηθήσει στον διαγωνισμό. Η μέρα της κλήρωσης του δώρου του διαγωνισμού είναι και η μέρα που η εταιρεία γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας της.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

yamaha-motor-greece-mt09-japan-croatia-travel-competition

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ταξίδι στην Κροατία για την παρουσίαση της Yamaha MT-09

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ταξίδι στην Κροατία σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, για να ζήσεις ένα συναρπαστικό πρόγραμμα 2 ημερών, καθώς και να δεις από κοντά την παρουσίαση του MT-09 και να έχεις την ευκαιρία για μια μοναδική οδηγική εμπειρία. Διοργάνωση διαγωνισμού: Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. (Yamaha Motor Greece) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμός: Δευτέρα […]

ricardo-buy-kithara-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ότι Δώρο επιθυμείς από το Ricardo αξίας 300€

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) δώρο της επιλογής σας μέσα από το Ricardo, αξίας έως 300€ (ευρώ), προσφορά της εταιρείας Ricardo. Διοργάνωση διαγωνισμού: Kithara Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού αφήστε σε σχόλιο τον κωδικό της προσφοράς σας σε αυτήν τη σελίδα. Όροι […]

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):