Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία μεγάλη τσάντα Satchel της επιλογής σου

soho-satchel-yellow-green-catwalk-boxy-accessorize greece-competition-newsfeast


soho-satchel-yellow-green-catwalk-boxy-accessorize greece-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) μεγάλη τσάντα Satchel στο χρώμα της επιλογής σου, διαλέγοντας ανάμεσα στην κίτρινη Soho Satchel, την πράσινη Soho Satchel και την Catwalk boxy Satchel.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Accessorize Greece
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την μεγάλη τσάντα Satchel της επιλογής σας κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Accessorize Greece και κερδισε μία τσάντα Satchel της επιλογής σου. Οι τσάντες από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε είναι οι εξής:

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια σκηνή 4 ατόμων από το Ταλκ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια σκηνή 4 ατόμων oztrail tasman 4v, αξίας 115 ευρώ! Διοργάνωση διαγωνισμού: Ταλκ (talcmag.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 07 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

dash-kitchen-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την ολοκληρωμένη κουζίνα Dash των ονείρων σου

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) ολοκληρωμένη κουζίνα της εταιρείας Dash για το σπίτι σας, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, Γερμανικής κατασκευής στην οποία περιλαμβάνονται και οι εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές. Διοργάνωση διαγωνισμού: Sidagi Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 09  Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την ολοκληρωμένη κουζίνα Dash των ονείρων σας επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα. Όροι […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):