Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε Grande δωμάτιο στο Citta dei Nicliani στη Μάνη

hotel-citta-dei-nicliani-mani-greece-competition-newsfeast

hotel-citta-dei-nicliani-mani-greece-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ταξίδι 2 (δύο) ατόμων για 2 (δύο) διανυκτερεύσεις σε Grande δωμάτιο στο ξενοδοχείο Citta dei Nicliani στη Μάνη και συγκεκριμένα στην Κοίτα Λακωνίας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Hotel Citta dei Nicliani
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 13 Απριλίου (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στο Αγκίστρι από το Stephanie Rooms

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Stephanie Rooms στην παραλία Σκάλας στο Αγκίστρι. Διοργάνωση διαγωνισμού: Stephanie Rooms (agistri-rooms.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 (22:15) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

greek-elections-2012-vote-newsfeast

Ελληνικές Βουλευτικές Εκλογές 2012! Επιλογή κόμματος για την αντιπροσώπευσή μας στο κοινοβούλιο!

Είμαστε μία ημέρα πριν από τις 14ες βουλευτικές εκλογές μετά την μεταπολίτευση και το πολιτικό σκηνικό είναι πιο θολό από ποτέ. Η καταστροφολογία έχει την τιμητική της, ενώ οι αστρολόγοι βρήκαν πρόσφορο έδαφος να επισημάνουν ότι την ημέρα των εκλογών η σελήνη θα βρίσκεται σε περίγειο θέση, γεγονός που θα έπρεπε να είχε ληφθεί υπ’ όψιν. Όλα αυτά […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):