Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα smartphone Sony Ericsson Xperia Ray αναβαθμίσιμο σε Android 4.0

sony-ericsson-xperia-ray-competition-newsfeast


sony-ericsson-xperia-ray-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone Sony Ericsson Xperia Ray, αναβαθμίσιμο σε Android 4.0, προσφορά των καταστημάτων WIind, αξίας 300€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Xblog
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone  Sony Ericsson Xperia Ray κάντε Like σε αυτήν την σελίδα, αφήστε ένα σχόλιο σε αυτήν την σελίδα και διάδωσε τον διαγωνισμό σε Facebook, Twitter, Google+!

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του Xblog και κερδιστε δωρο 1 (ένα) smartphone Sony Ericsson Xperia Ray, αναβαθμίσιμο σε Android 4.0, προσφορά της εταιρείας Wind!

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

greek-government-officials-arrested-newsfeast

Οφειλές 694.602.909 εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο από 185 πολίτες

Οφειλές της τάξεως των 694.602.909 εκατομμυρίων ευρώ προσεγγίζουν οι συνολικές οφειλές προς το δημόσιο των 185 (εκατόν ογδόντα πέντε) συλληφθέντων από την Ελληνική αστυνομία από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι και τις 15 (δεκαπέντε) Μαρτίου του 2012, σύμφωνα με την έγγραφη απάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη. Η έγγραφη απάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη […]

win-greek-radio-skiathos-paros-santorini-travel-money-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 200€ μετρητά και ταξίδια στην Πάρο, στη Σκιάθο και στη Σαντορίνη

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 200€ (διακόσια) μετρητά, τετραήμερο ταξίδι στην Πάρο, τετραήμερο ταξίδι στη Σκιάθο και τετραήμερο ταξίδι στη Σαντορίνη, προσφορά από το δωρεάν ραδιοφωνικό portal Greek Radio. Διοργάνωση διαγωνισμού: Greekradio (greek-radio.fm) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (1η κλήρωση): Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (2η κλήρωση): Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (3η κλήρωση): Παρασκευή 05 Ιουλίου 2013 Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (4 […]

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):