Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα smartphone Sony Ericsson Xperia Ray αναβαθμίσιμο σε Android 4.0

sony-ericsson-xperia-ray-competition-newsfeast


sony-ericsson-xperia-ray-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone Sony Ericsson Xperia Ray, αναβαθμίσιμο σε Android 4.0, προσφορά των καταστημάτων WIind, αξίας 300€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Xblog
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone  Sony Ericsson Xperia Ray κάντε Like σε αυτήν την σελίδα, αφήστε ένα σχόλιο σε αυτήν την σελίδα και διάδωσε τον διαγωνισμό σε Facebook, Twitter, Google+!

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του Xblog και κερδιστε δωρο 1 (ένα) smartphone Sony Ericsson Xperia Ray, αναβαθμίσιμο σε Android 4.0, προσφορά της εταιρείας Wind!

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Greek national anthem in the Greek sign language by newsfeast.gr

Για πρώτη φορά ο Εθνικός Ύμνος στη νοηματική γλώσσα

Για πρώτη φορά παρακολουθούμε τον Εθνικό μας Ύμνο στην ελληνική νοηματική γλώσσα μέσα από ένα βίντεο. Πρόκειται για μια παραγωγή, που ετοίμασαν μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων της νοηματικής στην Ελλάδα, όπου την συντροφεύει η συνοδεία της μελωδίας ενός πιάνου. Ελλάδα 2021 Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται -στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση- […]

pfizer vaccine and moderna vaccine: people died after mrna vaccination and 24 disabled

Δωρεάν Rapid Tests για Covid-19 σε επιχειρήσεις άνω των 20 υπαλλήλων

Η ελληνική κυβέρνηση, στο πλαίσιο περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, αναλαμβάνει το κόστος της διενέργειας ελέγχων (rapid tests) σε επιχειρήσεις άνω των 20 υπαλλήλων. Το σχετικό πρόγραμμα υλοποιείται από τα Υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Υποβολή αιτήματος διενέργειας Rapid Test Οι εργαζόμενοι των […]

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):