Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το νέο HTC Radar με Windows Phone 7 Mango και επεξεργαστή 1GHz

htc-radar-pestaola-competition-newsfeast
Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Radar με Windows Phone 7 Mango ή αλλιώς Windows Phone 7.5, επεξεργαστή 1GHz και κάμερα 5 megapixel με LED flash.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Pestaola.gr
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone  HTC Radar κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του Pestaola και κερδιστε δωρο 1 (ένα) smartphone HTC Radar, με Windows Phone 7 Mango, επεξεργαστή 1GHz και κάμερα 5 megapixel με LED flash και αισθητήρα BSI για καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η οθόνη είναι 3.8″  με ανάλυση 480 x 800 pixels.

 

HTC Radar: Reveal

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κέρδισε μία καφετιέρα Dolce Gusto KP5009S Circolo Titan της εταιρείας Krups

Διαγωνισμός:  Κερδίστε μία καφετιέρα Dolce Gusto KP5009S Circolo Titan της εταιρείας Krups μέσα από τον διαγωνισμό που διοργανώνει στο facebook η εταιρεία Ηλεκτρονική. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 ( 23:45 ) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος Όροι συμμετοχής:  Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας το αυτοματοποιημένο σύστημα της […]

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ- ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ JUMBO ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ! ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΙ;»ΟΙ PORSCHE ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ»-«ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ;» ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΡΗΝΕΙ 1.600 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 20.000 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ

Για μια ακόμα φορά, η χώρα ολόκληρη συγκλονίζεται από ένα τροχαίο.

Αυτή τη φορά, νεκρός δεν είναι ένας γνωστός τραγουδιστής, αλλά μια μάνα με το μωρό της, καθώς και άλλοι δύο. Οι τελευταίοι, επιβάτες μιας Porsche, η οποία έφυγε ανεξέλεγκτη με τρομερή ταχύτητα μέσα στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού, στο 83ο χιλιόμετρο, στο Ύπατο Θηβών. Το βίντεο που κυκλοφόρησε είναι συγκλονιστικό.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):