Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δώρο ένα πρωτότυπο μαξιλάρι με ηχεία

unique-cushion-speakers-boom-box-cushion-competition-newsfeast

unique-cushion-speakers-boom-box-cushion-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) μαξιλάρι με ηχεία, για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου τραγούδια καθημερινά από τη ζεστασιά του κρεβατιού σου!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Uniqueshop
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το high-tech δώρο του διαγωνισμού αρκεί να αφήσετε 1 (ένα) σχόλιο ή να κάνετε Like σε αυτήν τη σελίδα.

 

Μαξιλάρι με ηχεία – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Με την πρώτη ματιά αυτό το μαξιλάρι μοιάζει με ρετρό ραδιοκασετόφωνο! Ωστόσο θα εκπλαγείς όταν συνδέσεις το MP3 player και θα ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική, καθώς θα παρακολουθείς την κλασική οθόνη των ψηφιακών Equalizer να μεταβάλλεται στο ρυθμό της μουσικής. Συμβατό με όλα τα MP3 με υποδοχή 3.5mm.

  • Απλή διαδικασία σύνδεσης με MP3 player.
  • Φόρτιση μέσω USB.
  • Φωτιζόμενο equalizer.
  • Με μαλακό μαξιλάρι κάλυψης ηχείου.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Professor Georgios Babiniotis is Greek linguist and philologist

Μπαμπινιώτης: Το ελληνικό σχολείο είναι άχρηστο. Τα παιδιά που το τελειώνουν δεν θυμούνται τίποτα

Γεννήθηκα το 1939 στην πλατεία Κουμουνδούρου, το πιο σκληρό κέντρο της Αθήνας ανάμεσα στο Μεταξουργείο, το Θησείο και του Ψυρρή. Μια αξιοπρεπής και μικροαστική συνοικία στην οποία ζούσαν νοικοκυραίοι και εργαζόμενοι. Μια μετεμφυλιακή κοινωνία όπου όλοι προσπαθούσαμε για το καλύτερο. Απουσιάζει η ζώνη πολιτισμού από την εκπαίδευση. Οι μαθητές θα έπρεπε να έρχονται σε επαφή […]

golden-foods-travel-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε Μάνη, Ναύπλιο, Σκόπελο, Ζάκυνθο, Μετέωρα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) 3ήμερο για 2 (δύο) άτομα σε Μάνη, Ναύπλιο, Σκόπελο, Ζάκυνθο, Μετέωρα και ζήσε μοναδικές εμπειρίες σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδος. Διοργάνωση διαγωνισμού: Goldenfoods Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):