Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 βιβλία Savoir Vivre του Χρήστου Κ. Ζαμπούνη για καλούς τρόπους συμπεριφοράς!

savoir-vivre-fereniki-publications-christos-zampounis-competition-newsfeast


savoir-vivre-fereniki-publications-christos-zampounis-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) από τα 10 (δέκα) βιβλία με τίτλο Savoir Vivre του Χρήστου Κ. Ζαμπούνη, για να γνωρίζεται ποιοι είναι οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Εκδόσεις Φερενίκη
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα και μετά συμπληρώστε το email σας ακριβώς από κάτω.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο των εκδόσεων Φερενίκη και κερδισε 1 (ένα) από τα 10 (δέκα) βιβλία με τίτλο Savoir Vivre του Χρήστου Κ. Ζαμπούνη, για να γνωρίζεται ποιοι είναι οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς! Δείτε την περιγραφή του βιβλίου.

  • Ποια είναι τα ανεπίτρεπτα λάθη στο τραπέζι; Τι κάνουμε εάν ξεχάσουμε το όνομα ενός ανθρώπου που θέλουμε να συστήσουμε; Τι φοράμε, πού και πότε; Ποια είναι η σειρά προβαδίσματος; Πώς πρέπει να φερθούμε σε μια τηλεοπτική εκπομπή; Πού και πότε δίνουμε φιλοδώρημα; Πώς συμπεριφερόμεθα στο χώρο εργασίας; Σ’ αυτά και άλλες τρεις χιλιάδες ερωτήματα, που καλύπτουν όλες τις εκφάνσεις της ζωής, από τη γέννηση έως το τέλος, απαντά το παρόν εγχειρίδιο. Ένας σύγχρονος οδηγός, προσαρμοσμένος στην ελληνική πραγματικότητα, που αποδεικνύει ότι οι καλοί τρόποι δεν είναι ψυχαναγκασμός, αλλά ο ασφαλέστερος τρόπος για να γίνει η ζωή μας καλύτερη.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αρχαία Ελλάδα: Στο «φως» νέα στοιχεία για τη μάχη του Μαραθώνα

Ως τομή στη διεθνή βιβλιογραφία έχει χαρακτηριστεί το βιβλίο «Η Μάχη του Μαραθώνα – Η ανατροπή» (εκδόσεις Μένανδρος), που έγραψαν ο Δρ. Κωνσταντίνος Λαγός, συμβασιούχος λέκτορας Ιστορίας στη Σχολή Ικάρων και ο Φώτης Καρυανός, πτυχιούχος του Ιστορικού και του Αρχαιολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):