Μοιραία διαδρομή για επιβάτιδα ταξί το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

taxi-drop-igoumenitsa-newsfeast


taxi-drop-igoumenitsa-newsfeast

Ταξί με δύο επιβαίνοντες έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της 1 (μια) 30χρονη επιβάτης, υπήκοος Αλβανίας. Ο 55χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, ανασύρθηκε από λιμενικούς και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο κέντρο Υγείας Φιλιατών. Για την άτυχη γυναίκα χρειάστηκε η βοήθεια ιδιώτη δύτη, προκειμένου να την απεγκλωβίσει από το αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Δείτε στο βίντεο πως ανέσυραν το ταξί.

Διαδώστε το άρθρο με ένα Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα παιδικό βιβλίο μυστηρίου «4 ½ φίλοι» από τις Εκδόσεις Μινώας

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα αντίτυπο της επιλογής σου από τη σειρά μυστηρίου «4 ½ φίλοι». Η σειρά «4 ½ φίλοι» θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές και πετυχημένες σειρές παιδικής λογοτεχνίας. Διοργάνωση διαγωνισμού: Εκδόσεις Μινώας (minoas.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 (10:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Καλοκαιρινό Box από το Box Pharmacy

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Καλοκαιρινό Box γεμάτο προϊόντα αντηλιακής προστασίας. Διοργάνωση διαγωνισμού: Box Pharmacy (boxpharmacy.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 04 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):