Διαγωνισμός για να κερδίσεις Ταξίδι για οποιονδήποτε Ευρωπαϊκό προορισμό και 10 κουπόνια συνολική αξίας 500 ευρώ

viva-travel-competition-newsfeast


viva-travel-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ταξίδι για 2 (δύο) άτομα για οποιονδήποτε Ευρωπαϊκό προορισμό και 10 (δέκα) κουπόνια συνολική αξίας 500€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Viva
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο ταξίδι και τα κουπόνια του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα στο facebook και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Όροι συμμετοχής

 

Έπαθλα – Αναλυτικά:

  • Ένα (1) κουπόνι αξίας τετρακοσίων (400) ευρώ (€) για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων μέσω του website viva.gr για οποιονδήποτε προορισμό που εξυπηρετείται μέσω του συγκεκριμένου website.
  • Δέκα (10) εκπτωτικά κουπόνια  αξίας πενήντα (50) ευρώ (€) το κάθε ένα προς χρήση για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων μέσω του website viva.gr για οποιονδήποτε προορισμό που εξυπηρετείται μέσω του συγκεκριμένου website.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

greenpeace-save-the-arctic

Greenpeace: «Φύτεψε» σημαία στο βυθό της Αρκτικής εναντίον των πετρελαϊκών γεωτρήσεων

Οικολόγοι ακτιβιστές «φύτεψαν» μια σημαία στο θαλάσσιο βυθό του Βόρειου Πόλου, όπου κατέβασαν επίσης εκατομμύρια υπογραφές για να κηρυχθεί η Αρκτική παγκόσμιο καταφύγιο χωρίς πετρελαϊκές γεωτρήσεις, ανακοίνωσε σήμερα η Greenpeace. Τα μέλη της αποστολής «φύτεψαν μια σημαία στο θαλάσσιο βυθό της Αρκτικής», 4 (τέσσερα) χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, αναφέρει στην ανακοίνωσή της […]

sun-glasses-design-eye-shop-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 επώνυμα luxury γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι Rayban 3025 Aviator

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) δώρο της επιλογής σας μέσα από το Ricardo, αξίας έως 300€ (ευρώ), προσφορά της εταιρείας Ricardo. Διοργάνωση διαγωνισμού: Eyes shop Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 16 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Eyes shop και κερδίστε ανάμεσα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):