Διαγωνισμός για να κερδίσεις τη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Kodak easyshare με ανάλυση 14MP

camera=newsfeast


camera=newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό τη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Kodak easyshare  με ανάλυση 14MP (megapixel), 3x ψηφιακό Zoom και οθόνη 3″ για να βλέπεις καλύτερα τις λήψεις που πραγματοποιείς.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Mysalonica
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την Φωτογραφική μηχανή Kodak easyshare, αφήστε ένα σχόλιο και κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook.

Όροι συμμετοχής

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

erdogan army and greek army

Τούρκοι κατάσκοποι στη Γερμανία για να εκλεγεί σουλτάνος ο Ερντογάν

Η Γερμανία δεν επιθυμεί την κλιμάκωση της κόντρας με την Άγκυρα, αλλά επιλέγει πιο υπόγειες αντιδράσεις στις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων και του ίδιου του Ερντογάν, σχολιάζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Έθνος».

Διαγωνισμός για να κερδίσετε το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια από Peep toes, γόβες και μποτάκια μέχρι μπαλαρίνες και γαλότσες

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ότι παπούτσια διαλέξεις. Η επιλογές είναι πολλές, από πλατφόρμες, peep toes, γόβες, μπότες, μποτάκια, μπαλαρίνες μέχρι και γαλότσες. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ntynomai Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα παπούτσια της επιλογής σας επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα, διαλέξτε το αγαπημένο σας ζευγάρι […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):