Διαγωνισμός ! Κερδίστε μια υπέροχη καρό τσάντα Burberry Prorsum

burberry-prorsum-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια υπέροχη καρό Canvas Tote τσάντα Burberry Prorsum, η οποία χωράει όλα όσα χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας και διαθέτει πολλές τσέπες, ενώ φοριέται στον ώμο για πλήρη ελευθερία κινήσεων.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ladynews
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την υπέροχη καρό Canvas Tote τσάντα Burberry Prorsum κάντε Like σε αυτή τη σελίδα στο facebook και μετά στείλτε  e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο insitesmanage@gmail.com.

burberry-prorsum-newsfeast

Burberry Prorsum – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος: 34cm
Βάθος: 14cm
Ύψος: 22cm
Βάρος: 750γρ.

burberry-prorsum-newsfeast

burberry-prorsum-newsfeast

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

pack-of-wolves

Αποκάλυψη: Viral φωτογραφία αγέλης λύκων έχει λάθος ερμηνεία. Δεν προπορεύονται οι ευάλωτοι λύκοι, αλλά το κυρίαρχο ζευγάρι.

Τις τελευταίες ημέρες έλαβε μεγάλη δημοσιότητα η φωτογραφία με μια αγέλη λύκων που πορεύεται στο χιονισμένο βουνό σε διάταξη. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε πολλές ιστοσελίδες, έγινε ευρύτατη αναπαραγωγή τόσο της συγκεκριμένης σκηνής, αλλά και του συνοδευτικού κειμένου που περιέγραφε ότι ο κάθε λύκος είχε συγκεκριμένο ρόλο και ότι η ομάδα λειτουργούσε βάσει σχεδίου. Σύμφωνα με την περιγραφή […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):