Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Ο αζέρος και ο αρμένιος ΥΠΕΞ θα έχουν συνομιλίες στη Μόσχα

azerbaijan-armenia-map-moscow-talks

Η Μόσχα απηύθυνε πρόσκληση στον αζέρο υπουργό Εξωτερικών Τζεϊχούν Μπαϊράμοφ (Jeyhun Bayramov) και στον αρμένιο ομόλογό του Ζοχράμπ Μνατσακανιάν (Zohrab Mnatsakanyan). Η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν επιβεβαίωσαν ότι οι υπουργοί Εξωτερικών τους θα μεταβούν για συνομιλίες στη Μόσχα, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλούμενο σημερινή ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών

Poutin: Έκκληση για τερματισμό στρατιωνικών ενεργειών

Ενώ ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απηύθυνε έκκληση για τερματισμό των στρατιωτικών ενεργειών στη σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, το Κρεμλίνο απηύθυνε την πρόσκληση στον αζέρο υπουργό Εξωτερικών Τζεϊχούν Μπαϊράμοφ και στον αρμένιο ομόλογό του Ζοχράμπ Μνατσακανιάν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επιβεβαιωμένη η συμμετοχή στις συνομιλίες

«Το Μπακού και το Γερεβάν επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους σε συνομιλίες στη Μόσχα. Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Νωρίτερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS είχε μεταδώσει, επικαλούμενο τον πρεσβευτή της Αρμενίας στη Ρωσία, πως ο αρμένιος υπουργός Εξωτερικών Μνατσακανιάν σχεδιάζει να φθάσει αργότερα σήμερα στη Μόσχα.

Photo

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

guess-watch-cosmetic-pendant-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 ρολόγια Guess και ένα κρεμαστό κόσμημα από Λευκόχρυσο 14K

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) ρολόγια μάρκας Guess, 1 (ένα) αντρικό και 1 (ένα) γυναικείο και ένα κρεμαστό κόσμημα από λευκόχρυσο 14Κ με μεγάλη πέτρα ζιργκόν. Διοργάνωση διαγωνισμού: Nomika nea Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):