Ομάδα Συλλήψεων: Η ευέλικτη και ταχυκίνητη δύναμη της ΥΑΤ Θεσσαλονίκης

Η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Αττικής και Θεσσαλονίκης) παραμένει μια από τις πλέον μάχιμες και ικανές αστυνομικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Λίγοι γνωρίζουν πως οι διμοιρίες της Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Αττικής και Θεσσαλονίκης) εμπλέκονται άμεσα στον αμυντικό σχεδιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων

Στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων υπάγονται η Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ) και η Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης (ΥΜΕΤ). Θέλοντας να αναδείξουμε και να προβάλουμε το αστυνομικό έργο της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης πραγματοποιούμε το παρόν αφιέρωμα στην Ομάδα Συλλήψεων της ΥΑΤ Θεσσαλονίκης. Συνολικώς, απαρτίζεται από δώδεκα εθελοντές αστυνομικούς επιλεγμένους με αυστηρά κριτήρια όχι μόνον από την ΥΑΤ αλλά και από άλλες μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Δημιουργία επίλεκτης ομάδας

Η Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης τον Σεπτέμβριο του 2014 συγκρότησε με πρωτοβουλία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Θεσσαλονίκης την Ομάδα Συλλήψεων. Αντικειμενικός σκοπός ήταν η δημιουργίας μιας ολιγομελούς επίλεκτης ομάδας που θα λειτουργούσε με ευκινησία και ευελιξία. Η αποστολή της Ομάδας Συλλήψεων της ΥΑΤ Θεσσαλονίκης είναι η σύλληψη ατόμων που προκαλούν επεισόδια ή υποκινητές που οργανώνουν τις ομάδες ταραξιών συνεπικουρώντας τις υπόλοιπες διμοιρίες που είναι δυσκίνητες λόγω των υλικών προστασίας που φέρουν καθώς και της ιδιαίτερης αποστολής στον σχεδιασμό.

[ΠΗΓΗ]

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στη Σύρο από το Enjoy Vacations

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο Hotel Halaris σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Σύρο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Enjoy Vacations (enjoyvacations.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Έξι επιπλέον τυχεροί θα κερδίσουν 2 γνωριμίες με […]

internet-newsfeast

Οι Αμερικάνοι προτιμούν το Internet από το σεξ τη σοκολάτα και από το μπάνιο!

Ο μέσος Αμερικανός χρήστης του διαδικτύου, σύμφωνα με την έρευνα της Boston Consulting Group, ξοδεύει ετησίως στο διαδίκτυο (internet) περίπου $3.000 (δολάρια). Από αυτά τα $472 (δολάρια) είναι το κόστος συνδρομής για τη χρήση του διαδικτύου μαζί με τα χρήματα τα οποία είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να βελτιώσει το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών(πιο γρήγορο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):