Μήνυσαν 80χρονη, για κακοποίηση γαϊδάρου

Με ποστάρισμα στον λογαριασμό του στο Twitter ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Νικόλαος Καραγιαννακίδης, αποκάλυψε μια απίστευτη υπόθεση που οδήγησε στη δικαστική αίθουσα μια γιαγιά 80 ετών, η οποία κατηγορήθηκε από φιλοζωική οργάνωση πως κακομεταχειριζόταν ένα γαϊδούρι που είχε, επειδή δεν του είχε κόψει τα νύχια!

Μάλιστα εκτός από τη μήνυση που της έκανε η φιλοζωική οργάνωση της είχε πάρει το ζώο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η 80χρονη γυναίκα η οποία δεν πίστευε αυτό που τους είχε συμβεί, ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στα δικαστικά έδρανα, ενώ το Δικαστήριο αποφάσισε την αθώωσή της.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος έγραψε στο Twitter: «Γιαγιά 80 ετών χήρα σε σχήμα Γ ήταν σήμερα κατηγορούμενη για βάναυση μεταχείριση ζώου διότι στο γαϊδούρι που είχε δεν έκοψε τα νύχια. Φιλοζωική οργάνωση τη μήνυσε κ της πήρε το γάιδαρο. Στο δικαστήριο έκλαιγε με λυγμούς. Αθωώθηκε! Αλήθεια, τι κοινωνία αφήνουμε να πλάσουν κάποιοι;».

 

[Πηγή]

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

t-shirt-fashion-room-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 μοντέρνα t-shirt με το σχέδιο της φωτογραφίας

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) μοντέρνα t-Shirt με το σχέδιο (στάμπα) της φωτογραφίας! Οι τυχερές που θα κερδίσουν από 1 (ένα) t-Shirt θα είναι συνολικά 5 (πέντε). Διοργάνωση διαγωνισμού: Fashionroom Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 10 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού […]

win-contest-mythos-beer-travel-competition-naxos-island

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ταξίδι 3 ημερών στη Νάξο και είκοσι κιβώτια μπύρες Mythos

  Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ταξίδι 3 ημερών στη Νάξο και είκοσι (20) κιβώτια μπύρες Mythos, αναρτώντας μία φωτογραφία με την παρέα σου από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, στο προφίλ σου στο Facebook ή στο Instagram γράφοντας στην περιγραφή #mythosparea. Διοργάνωση διαγωνισμού: Μύθος Ζυθοποιία ΑΕ (Mythos Beer) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμός (έως και): Παρασκευή […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):