Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα smartphone και ένα tablet MLS από το Tromaktiko

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα smartphone MLS iQTalk Color Mini και ένα tablet MLS iQTab Atlas.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Tromaktiko (tro-ma-ktiko.blogspot.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

To MLS iQTalk Color Mini διαθέτει οθόνη αφής 4.5”, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.3 GHz, συνδεσιμότητα 3G, πίσω κάμερα 8ΜΡ με φλας και μπροστινή κάμερα 2ΜΡ. Με Android 5.1 και ενσωματωμένο τις μοναδικές λειτουργίες της MLS, το MLS iQTalk Color Mini θα γίνει το νέο σου κινητό!

Το MLS iQTab Atlas με οθόνη αφής LCD 7” και τετραπύρηνο επεξεργαστή με 1GB RAM! Η πίσω κάμερα στηρίζεται σε σύγχρονο αισθητήρα στα 5MP, ενώ η front-facing κάμερα 1MP θα κάνει τις βίντεοκλήσεις παιχνιδάκι! Οι αποκλειστικές λειτουργίες φωνητικών εντολών MLS θα αλλάξουν τον τρόπο που εργάζεσαι, επικοινωνείς και ψυχαγωγείσαι σε καθημερινή βάση.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

google-street-view-sea-maps-underwater-newsfeast

Το Google χαρτογραφεί το βυθό της θάλασσας αρχίζοντας από τον Κοραλλιογενή ύφαλο της Αυστραλίας

Μέχρι πρόσφατα οι κάμερες της εταιρείας Google κατέγραφαν και την παραμικρή δραστηριότητα στους δρόμους των πόλεων ανά τον κόσμο. Πλέον όμως εστιάζουν και στα βάθη των ωκεανών. Η εταιρεία της Google, mountain view σε συνεργασία με την Caitlin SeaView Survey, Underwater Earth Organization και το πανεπιστήμιο του Queensland ανακοίνωσε τη φωτογραφική χαρτογράφηση του κοραλλιογενούς οικοσυστήματος της Αυστραλίας. Μέσω του Google […]

win-contest-madamefigaro-guess-watches-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 ρολόγια από τη νέα συλλογή Guess

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) ρολόγια, κλασικοί χρονογράφοι από τη νέα συλλογή Guess. Διοργάνωση διαγωνισμού: Madame Figaro (MadameFigaro.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.   Αναλυτικά τα δώρα του διαγωνισμού Στην κλήρωση θα αναδειχθούν 3 (τρεις) τυχεροί νικητές […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):