Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα ταξίδι στην πόλη του νικητή του Champions League 2016 από την Paysafecard

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ταξίδι στην πόλη του νικητή του Champions League 2016, για 2 άτομα, με δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Paysafecard (paysafecard.com)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Το ταξίδι περιλαμβάνει μετάβαση και επιστροφή από την Αθήνα (Economy Class) για 2 άτομα, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο (4 αστέρων), καθώς και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στην πόλη του νικητή του Champions League 2016. Το ταξίδι πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 30/09/2016.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το νέο HTC Radar με Windows Phone 7 Mango και επεξεργαστή 1GHz

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Radar με Windows Phone 7 Mango ή αλλιώς Windows Phone 7.5, επεξεργαστή 1GHz και κάμερα 5 megapixel με LED flash. Διοργάνωση διαγωνισμού: Pestaola.gr Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone  HTC Radar κάντε Like σε αυτήν την […]

Αρχαία Ελλάδα: Δείτε τι έτρωγαν οι άνθρωποι στα χρόνια του Μίνωα

Αποτυπωμένα στις πινακίδες της Γραμμικής Γραφής Β’ την οποία χρησιμοποιούσαν κατά τη Μυκηναϊκή περίοδο για να αποδώσουν την ελληνική γλώσσα που μιλιόταν τότε, τα φυτά, οι καρποί και τα βότανα δεν προορίζονταν μονάχα για τροφή. Αιώνες πριν τον Ιπποκράτη, που έλεγε πως η τροφή μας είναι το φάρμακό μας, οι γιατροί, επίσημοι και ανεπίσημοι της μινωικής Κρήτης και της μυκηναϊκής Ελλάδας τα χρησιμοποιούσαν και για θεραπευτικούς σκοπούς.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):