Jyoti Amge: Η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο

jyoti-amge-shortest-woman-world-guinness-record

jyoti-amge-shortest-woman-world-guinness-record

Η Jyoti Amge είναι μόλις 62,8 εκατοστά, όσο περίπου το ύψος που έχει ένα βρέφος ενός, μόλις, έτους και τραβάει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Το περιορισμένο της ύψος οφείλεται σε μία αυξητική ανωμαλία που ονομάζεται αχονδροπλασία. Είναι 20 ετών, αλλά το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 62,8 εκατοστά και αυτό το γεγονός την κατατάσσει σύμφωνα με το ρεκόρ guinness ως την πιο κοντή γυναίκα του κόσμου!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Jimmy Kimmel στο ABC:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στην Αθήνα από το Dorian Inn Hotel

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο Dorian Inn Hotel στην Αθήνα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Dorian Inn Hotel (dorianinnhotel.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (17:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Fitness tips: gym working out programme and diet

Ο συνδυασμός που δυναμώνει σώμα και μνήμη σε 12 εβδομάδες

Ένας έξυπνος συνδυασμός αερόβιας προπόνησης και διατροφής φαίνεται να αποτελεί το κλειδί για δυνατό κορμί και μυαλό διατείνεται νέα αμερικανική έρευνα. Έναν συνδυασμό άσκησης και διατροφής που απογειώνει τις σωματικές και διανοητικές επιδόσεις ανακάλυψαν ερευνητές έπειτα από σχετική μελέτη σε 148 εν ενεργεία στελέχη της Αμερικανικής Αεροπορίας. Τα ευρήματα δημοσιεύονται στο Scientific Reports. Πρόγραμμα ασκήσεων δώδεκα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):