Devonshire: Το αγγλικό χωριό Devon είναι βγαλμένο από παραμύθι!


devon-fairy-tale-village

Το Devonshire (ή Devon) βρίσκεται στα νοτιο-δυτικά της Αγγλίας και αποτελεί την 4η μεγαλύτερη κομητεία στη χώρα. Ο επισκέπτης εντυπωσιάζεται με την πρώτη ματιά καθώς ολόκληρη η περιοχή θυμίζει κάτι από παραμύθι ή θρύλο του παρελθόντος με βασιλιάδες και πριγκίπισσες.

devon-fairy-tale-village

Μικρά σπίτια-κουκλόσπιτα με καταπράσινους κήπους και φυτεμένες οροφές, κήποι με λουλούδια και μυρωδάτοι αμπελώνες δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός παραμυθιού.

devon-fairy-tale-village-newsfeast-02

Υπέρμαχοι της προστασίας του περιβάλλοντος, οι κάτοικοι επιλέγουν φυσικά υλικά για την κατασκευή των σπιτιών τους και δεν αποκλίνουν στιγμή από αυτή τη φιλοσοφία. Άλλωστε οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και καθιστούν το Devonshire έναν από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Βρετανίας.

devon-fairy-tale-village-newsfeast-03

devon-fairy-tale-village-newsfeast-04

devon-fairy-tale-village-newsfeast-05

src src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Sahara desert hit by icy blast as snow blankets parts of Saudi Arabia

Συνέβη και αυτό! Χιόνισε στην έρημο Σαχάρα και οι εικόνες συναρπάζουν

Χιόνι έπεσε στην κατά τα άλλα, ξηρή και με υψηλές θερμοκρασίες, Σαχάρα και οι φωτογραφίες δεν θα μπορούσαν παρά να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην έρημο Σαχάρα (μια περιοχή ακαλλιέργητη και με δύσκολες συνθήκες διαβίωσης), με τα στιγμιότυπα από την χιονισμένη έρημο να κάνουν τον γύρο του κόσμου. […]

minerva-swimsuit-glamour-magazine-swimwear-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 μαγιό για τις καλοκαιρινές αποδράσεις από την Minerva

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) μαγιό για τις καλοκαιρινές αποδράσεις, προσφορά από την εταιρεία Minerva, για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα τις παραλίας επάνω σου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Glamour magazine Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Glamour magazine και κερδισε δωρο 5 (πέντε) […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):