Διαγωνισμός για να κερδίσεις την έξυπνη Ψηφιακή ενδοεπικοινωνία με κάμερα MBP 35 της Motorola

motorola-intercom-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την ψηφιακή ενδοεπικοινωνία MBP 35 της Motorola με ενισχυμένη υπέρυθρη νυχτερινή όραση και την έξυπνη λειτουργία αναμονής για εξοικονόμηση ενέργειας όπου η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα, εάν δεν υπάρχει ήχος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 (10:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την ψηφιακή ενδοεπικοινωνία MBP 35 της Motorola με ενισχυμένη υπέρυθρη νυχτερινή όραση επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα.

 

Motorola MBP 35 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η  Motorola MBP 35 διαθέτει κάμερα και έχει εμβέλεια περίπου 150m. Η τεχνολογία της μπαταρίας είναι Nickel Metal Hydride (επαναφορτιζόμενη) με αυτονομία 3,5 ώρες. Η οθόνη είναι έγχρωμη 3,5″ τεχνολογίας TFT-LCD. Στο Motorola MBP 35 υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης έως 4 κάμερες και η δυνατότητα νυχτερινής όρασης μέσω της τεχνολογίας των υπέρυθρων. Η ψηφιακή ενδοεπικοινωνία χρησιμοποιεί συχνότητα στα 2400 MHz με 2 (δύο) κανάλια και έχει δυνατότητα λειτουργίας talk back, Vox και διαθέτει μουσική νανουρίσματος, με 5 διαφορετικούς ήχους. Διαθέτει ακόμη ένδειξη θερμοκρασίας δωματίου και ειδοποίηση μεταβολής της.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις 5 Λευκά Nokia Lumia 800 με κάμερα 8 MP

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το Nokia Lumia 800 το πρώτο smartphone με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP σε λευκό χρώμα, εσύ και 4 (τέσσερις) φίλοι σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Nokia Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 (18:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ένα Nokia Lumia 800 σε λευκό χρώμα […]

Αρχαία Ελλάδα: Δέκα συμβουλές για καλύτερη ζωή – Επίκτητος

Ο Επίκτητος, αν και δεν άφησε κανένα γραπτό έργο, σκιαγράφησε με τη ζωή του το μονοπάτι προς την ευτυχία, την ολοκλήρωση και την ηρεμία. Στο κείμενο που ακολουθεί παρουσιάζονται κάποια αποσπάσματα της διδασκαλίας του, όπως τα κατέγραψε ο μαθητής του Αρριανός (Φλάβιος Αρριανός, Arrian of Nicomedia). 1. Ασχολήσου μόνο με τις δικές σου υποθέσεις Επικέντρωσε την […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):