Praktiker Hellas online κατάλογος και φυλλάδιο προϊόντων [updated 2020]

Δείτε, παρακάτω, το νέο κατάλογο (φυλλάδιο προϊόντων) Praktiker, καθώς και προτάσεις προϊόντων και βρείτε εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα με την καλύτερη τιμή στην κατηγορία τους!

Ο νέος κατάλογος Praktiker 2020 είναι εδώ με νέες ακόμη χαμηλότερες τιμές. Δείτε στο κατάλογο τα προϊόντα με τις χαμηλότερες τιμές, περιηγηθείτε στις σελίδες του καταλόγου ή επισκεφθείτε τα καταστήματα Praktiker και ανακαλύψτε τα βασικά προϊόντα για το σπίτι με τις νέες ακόμη χαμηλότερες τιμές.

Πάρτε ιδέες και βρείτε λύσεις για το δικό σας σπίτι.

Κατάλογος Praktiker 2020 (Online Praktiker catalogue)

Κατάλογος του Praktiker για το έτος 2021 – Praktiker catalogue 2021 | Ιστορική ανασκόπηση τιμών (Online Praktiker catalogue)

Λίγα λόγια για την εταιρεία Praktiker Hellas

H PRAKTIKER Hellas αποτελεί το Νo. 1 Δίκτυο τεχνικών Πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα και αριθμεί 14 καταστήματα με συνολική έκταση 87.000 τ.μ., 45.000 προϊόντα και περισσότερους από 6.000.000 πελάτες ετησίως.

  1. Τα εγκαίνια του 1ου καταστήματος της Praktiker Hellas στο Ελληνικό, το Νοέμβριο 1991, σηματοδότησαν την εισαγωγή της φιλοσοφίας «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself) στην Ελλάδα, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε είδη για το σπίτι, τις κατασκευές, τον κήπο, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο.
  2. Στο τέλος του 1995 ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση ανάπτυξης του δικτύου της εταιρείας με 2 (δύο) ακόμη καταστήματα στην Αθήνα (Ταύρος, Αιγάλεω) και από ένα στις πόλεις Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα.
  3. Το 2001 ανοίγει το κατάστημα της Μεταμόρφωσης και το 2006 εγκαινιάζεται το 8ο κατάστημά της στο Βόλο το οποίο αποτελεί την αφετηρία της νέας φάσης επέκτασης της εταιρίας, με μεσαίου μεγέθους καταστήματα.
  4. Στη συνέχεια, το 2007 ένα ακόμα κατάστημα μεσαίου μεγέθους ξεκινά τη λειτουργία του, στην πόλη των Ιωαννίνων, ενώ το τέλος του έτους σηματοδοτείται με τα εγκαίνια του 10ου καταστήματος της Praktiker στη Μάνδρα Αττικής.
  5. Το καλοκαίρι του 2008 η εταιρία εγκαινιάζει το 11ο κατάστημά της στην πόλη της Καλαμάτας, το οποίο αποτελεί το δεύτερό της στην Πελοπόννησο, ενώ, δύο χρόνια αργότερα το 12ο σε σειρά κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης.
  6. Η εταιρία συμπληρώνει την παρουσία της στη Β. Ελλάδα με το κατάστημά της στην Ξάνθη το 2011 και εκείνο της Αλεξανδρούπολης το 2012, ενώ τον Ιανουάριο του ίδιου έτους εγκαινιάζει το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Σκοπός της Praktiker είναι να βελτιώνεται κάθε μέρα, να διαμορφώνει τις τάσεις της αγοράς και να εφαρμόζει πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις προσεγγίζοντας τον πελάτη και προσφέροντάς του προϊόντα και υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες του. Πρόσφατα, η Praktiker ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της σε παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και προγραμμάτων πράσινης ενέργειας, που ενισχύουν ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει.

  • Μάρκες ιδιωτικής ετικέτας Budget & Praktiker

Budget

Τα προϊόντα Budget αφορούν οικονομική επιλογή προϊόντων σε μεγάλη ποικιλία γκάμας. Πρόκειται για τη μεγάλη μας δύναμη, ειδικά στο χώρο των εργαλείων (χειρός, ηλεκτρικά, κήπου, κοκ). Είναι προϊόντα ελεγμένα για την ασφάλειά τους (π.χ. πιστοποιητικό GS (Geprüfte Sicherheit – Tested Safety) και με έλεγχο παραγωγής των προμηθευτών.

Τα προϊόντα Budget φέρουν Εγγύηση 2 ετών (εξαιρούνται τα προϊόντα που καταναλώνονται κατά τη χρήση τους (π.χ. χαρτιά κουζίνας) ή που έχουν ημερομηνία λήξεως).

Praktiker

Πρόκειται για προϊόντα που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με την χαμηλή τιμή. Προσφέρουν παρόμοια λειτουργικά χαρακτηριστικά με τα αντίστοιχα επώνυμα σε εξαιρετικές τιμές. Εκτός από τον αυστηρό έλεγχο ασφάλειας, τα προϊόντα Praktiker υπόκεινται κατά κανόνα και σε FFU test (fitness for use: usability, user friendliness – ευκολία στη χρήση, φιλικότητα προς το χρήστη) και φέρουν αντίστοιχα σφραγίδα ποιότητας.

Η πλειοψηφία των προϊόντων Praktiker φέρει Εγγύηση 2 ετών (εξαιρούνται τα προϊόντα που καταναλώνονται κατά τη χρήση τους (π.χ. χαρτιά κουζίνας) ή που έχουν ημερομηνία λήξεως). Ενώ, επιλεγμένα προϊόντα Praktiker έχουν μεγαλύτερη Εγγύηση που κυμαίνεται από 3 ως 5 έτη, ορισμένες φορές και μεγαλύτερη.

  • Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών

Συμμετέχετε και εσείς στην ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών σας. Η Praktiker προσφέρει σε όλα τα καταστήματά της ειδικούς κάδους στους οποίους μπορείτε να πετάξετε τις ηλεκτρικές συσκευές σας, βοηθώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων για ένα πιο πράσινο πλανήτη!

  •  Ανακύκλωση μπαταριών

Συμβάλετε και εσείς ενεργά στο ειδικό Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Μπαταριών. Οι ειδικοί Κάδοι Ανακύκλωσης Μπαταριών που βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα PRAKTIKER, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από τις τελειωμένες μπαταρίες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και το περιβάλλον και να προστατέψετε ότι πολυτιμότερο: την ίδια τη ζωή!

  • Ανακύκλωση λαμπτήρων

Συνεισφέρετε σημαντικά στην Ανακύκλωση λαμπτήρων προσκομίζοντας όλους τους παλιούς σας ακέραιους λαμπτήρες εκκένωσης αερίων (όχι τους λαμπτήρες πυρακτώσεως & αλογόνου). Απλά, τους τοποθετείτε προσεκτικά, χωρίς τη συσκευασία τους, στους ειδικούς κάδους που παρέχονται στα καταστήματα Praktiker, και όχι σε κοινούς κάδους απορριμμάτων.

  • Tax Free

Για αγορές Tax free είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε στη συμπλήρωση του απαραίτητου εντύπου. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στις πληροφορίες του καταστήματος της επιλογής σας.

  • Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 21:00
Σάββατο: 8:00 – 20:00

Ξάνθη & Αλεξανδρούπολη
Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 20:00

Τιμές και προσφορές: Χαλί SHAGGY 2PLY 133x200cm από 79,90€ μόνο 69,90€, Κλιματιστικό SAMSUNG AR09FSFPDGM INVERTER 1800BTU από 749€, Καλοριφέρ λαδιού HOR BASIC 7 φέτες, 1500W από 34,99€, Παπουτσοθήκη VELOCE  3 θέσεων 67x15x100cm 29,99€, Τραπέζι ALP 59,90€, Απορροφητής υγρασίας ARIASANA AERO 11,99€, Εμπριμέ σετ λευκών ειδών μικροϊνας 160x240cm 12,99€, Αλυσοπρίονο ηλεκτρικό ADLER CSA2000E 2000W 69,90€, Αντλία ακάθαρτων υδάτων EINHELL RDP 3530 29,99€, Ηλεκτρ. σκούπα BOSCH BSGL32383 2300W 119€, Θερμάστρα αλογόνου HΗS1200 3 βαθμίδες θέρμανσης 400/800/1200W 17,99€, Θερμοπομπός MICA HWH 2 βαθμίδες θέρμανσης 49,99€.

Praktiker AG
Praktiker is a German hypermarket chain offering home improvement and do-it-yourself goods. It is based in Kirkel, Saarland, and opened its first store in 1978. Initially owned by ASKO, the chain became a division of Metro AG after the merger of ASKO with Metro Cash & Carry in 1995. It was spun off as a fully independent corporation on 22 November 2005, listing on the Frankfurt Stock Exchange and becoming an MDAX constituent. Later it was listed on the SDAX. Praktiker filed for insolvency on 11 July 2013 for eight subsidiaries including Extra Bau+Hobby, on 12 July 2013 for the umbrella brand Praktiker AG and on 25 July 2013 for the Max Bahr subsidiary. The foreign subsidiaries except the Turkish subsidiary Praktiker Yapi Marketleri A.Ş. (filed for bankruptcy in February 2013) are not affected by this.
Ευγενική χορηγία