play-online-browser-games-rts-rpg-football-manager-card-strategy

Δωρεάν online παιχνίδια! Παίξε τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής (RTS), μάχης (RPG), football manager και καρτών από το NewsFeast

  • #1. Travian (Δωρεάν online παιχνίδι στρατηγικής)

Το Travian είναι ένα παιχνίδι browser που έχει κερδίσει βραβεία και διαδραματίζεται σε έναν αρχαίο κόσμο. Αρχίζετε το παιχνίδι σαν ο αρχηγός ενός μικρού χωριού. Από εκεί μπορείτε να αναπτυχθείτε και και επεκταθείτε, να ξεκινήσετε πολέμους ή να κάνετε ειρηνικά εμπόριο με τους γείτονές σας. Πολεμήστε με τον δικό σας τρόπο έως την κορυφή με την βοήθεια των συμμάχων σας και γίνεται η δυνατότερη αυτοκρατορία του παιχνιδιού. Ξεκινήστε αμέσως!


  • #2. Drakensang Online (Δωρεάν online παιχνίδι φυλετικών μαχών)

Το Drakensang Online είναι το πρώτο online παιχνίδι του δημοφιλούς έπους του Drakensang. Γίνε ένας ήρωας και προστάτεψε την ανθρωπότητα από τους κινδύνους του κόσμου του Άντερ. Γίνε μάγος ή πολεμιστής, απόκτησε διαφορετικές ικανότητες και παίξε μαζί ή εναντίον χιλιάδων παικτών! Ξεκίνησε Τώρα!

Δείτε και ένα video από το παιχνίδι παρακάτω…


  • #3. Goal United (Δωρεάν online παιχνίδι manager ποδοσφαίρου)

To Goal United είναι ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά sport manager παιχνίδια παγκοσμίως! Γίνε ο μάνατζερ της ομάδας σου, διαχειρίσου τους αγώνες και τις μεταγραφές και συν αγωνίσου με manager απ’όλο τον κόσμο!

Παίξε φιλικούς αγώνες, αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος κάθε εβδομάδα και πάλεψε για το πρωτάθλημα ή την παραμονή σου στη κατηγορία!

Κράτα τους παίκτες σου σε φόρμα, φρόντισε τα έσοδα της ομάδας να καλύπτουν τα έξοδα και χτύπα δυνατά ματς! Δημιούργησε δικές σου διοργανώσεις με φίλους και δείξε ποιος είναι ο καλύτερος football manager!

Δείτε και ένα video από το παιχνίδι παρακάτω…


  • #4. The Settlers Online (Δωρεάν online παιχνίδι στρατηγικής)

Χτίσε το δικό σου Μεσαιωνικό Κάστρο με το RTS (real-time strategy) παιχνίδι The Settlers Online και μεγάλωσε την Αυτοκρατορία σου μέσα από ανταλλαγές και εντυπωσιακές μάχες. Γίνε ο δημιουργός της μεγαλύτερης Αυτοκρατορίας στο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1993 και παίξε στην ολοκαίνουργια έκδοση, δωρεάν, κατευθείαν μέσα από τον browser σου!


  • #5. 4Story (Δωρεάν online παιχνίδι ρόλων πολλαπλών παικτών – MMORPG)

Το 4Story είναι ένα ενδιαφέρον MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) φαντασίας με πολλές εναλλαγές, στο οποίο μπορείς να αποδείξεις τις ικανότητές σου σε συναρπαστικές μάχες για κάστρα και περιοχές.

Διάλεξε μια πλευρά και πάρε μέρος σε εντυπωσιακές μάχες για να καταλάβεις σημαντικά φρούρια με αμέτρητους παίκτες.

Μπες μαζί με τους φίλους σου σε μια φανταστική περιπέτεια γεμάτη αποστολές και ταξίδια στο χρόνο, για να ανακαλύψεις την ιστορία της χώρας. Εξερεύνησε μυστηριώδη μπουντρούμια, νίκησε τρομακτικά τέρατα και βρες αμύθητους θησαυρούς. Η μοίρα της Ιμπέρια βρίσκεται στα χέρια σου! Το 4Story αναπτύσσεται από την Zemi Interactive Entertainment.

Δείτε και ένα video από το παιχνίδι παρακάτω…


  • #6. Ikariam – Ζήστε τον αρχαίο κόσμο! (Δωρεάν online παιχνίδι στρατηγικής και φυλετικών μαχών)

Το Ikariam είναι ένα online παιχνίδι που παίζεται μέσω του browser και λαμβάνει χώρα στην αρχαία Ελλάδα. Οι παίχτες ξεκινάνε με μία πόλη σε ένα νησί που χωράει μέχρι 16 (δεκαέξι) παίχτες. Υπάρχουν εκατοντάδες νησιά διασκορπισμένα στον κόσμο του παιχνιδιού.

Ο ήχος της θάλασσας, μια παραλία με λευκή άμμο, ήλιος! Σε ένα μικρό νησί κάπου στη Μεσόγειο, ένας αρχαίος πολιτισμός ανθίζει. Υπό την ηγεσία σας, μια εποχή πλούτου και επεκτατισμού ξεκινά. Καλώς ήρθατε στο Ikariam.

Το κάθε νησί έχει δύο πηγές πρώτων υλών, μία που παράγει ξυλεία και μία που παράγει μία εκ των λοιπών τεσσάρων πρώτων υλών. Αυτό συνεπάγεται πως από το κάθε νησί λείπουν τουλάχιστον τρεις βασικές πρώτες ύλες τις οποίες οι παίχτες χρειάζονται, κάτι που τους ωθεί στο να τις αποκτήσουν μέσω του εμπορίου, ή μέσω της αποίκησης σε άλλα νησιά.

Δείτε και ένα video από το παιχνίδι παρακάτω…


  • #7. Urban Rivals (Δωρεάν online παιχνίδι καρτών)

Το Urban Rivals είναι ένα δωρεάν παιχνίδι πολλαπλών παικτών στο οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε, να συλλέξετε και να εξελίξετε πάνω από 400 χαρακτήρες για να μονομαχήσετε απευθείας με τους υπόλοιπους παίκτες από όλο τον κόσμο!

Το Urban Rivals, το νέο παιχνίδι καρτών έχει ξετρελάνει όλο το κόσμο.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μαζεύετε κάρτες, να βελτιώνετε τους χαρακτήρες σας, να ξεκλειδώνετε απίστευτες δυνάμεις και να κοντραριστείτε με παίκτες από όλο το κόσμο. Θα μπορέσετε να κάνετε το πιο δυνατό χαρακτήρα;
Το παιχνίδι έχει καταφέρει να γοητεύσει πάνω από 12 εκατομμύρια παίκτες. Η εγγραφή είναι γρήγορη και δωρεάν (μπορείτε να παίξετε και με τον λογαριασμό του Facebook).


  • #8. Grepolis (Δωρεάν online παιχνίδι φυλετικών μαχών)

Χτίσε με το Grepolis μεγαλοπρεπείς πόλεις, σφυρηλάτησε ισχυρές συμμαχίες, εκμεταλλεύσου τη δύναμη των θεών, κατέκτησε τον κόσμο! Ακολουθήστε τα βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Περσέα, του Λεωνίδα, του Αχιλλέα και άλλων Ελλήνων ηρώων. Ελάτε μαζί μας σε μια μοναδική περιπέτεια στον κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας.

Μόνο οι νεκροί έχουν δει το τέλος του πολέμου” – Πλάτωνας

Σε αυτό το online παιχνίδι, είναι καθήκον σας να δημιουργήσετε τις μικρές Πόλεις σας και να τις κάνετε μεγάλες μητροπόλεις, να δημιουργήσετε ισχυρό στρατό και ναυτικό και τέλος να κατακτήσετε μακρινά νησιά. Στο ταξίδι σας προς τη δόξα και την τιμή, θα πρέπει επίσης να μεριμνήσετε για τους θεούς του ελληνικού Πάνθεον: Η χάρη του Δία, της Ήρα, της Αθηνάς ή του Ποσειδώνα θα αποφασίσει για τη νίκη ή την ήττα σας. Παίξε Τώρα Grepolis.

Δείτε και ένα video από το παιχνίδι παρακάτω…


  • #9. Battlestar Galactica (Δωρεάν online παιχνίδι φυλετικών μαχών)

Άνθρωποι εναντίον Συλώνων: Πάρε μέρος στην online μάχη του BattleStar Galactica και εξερεύνησε τον κόσμο του παιχνιδιού με τα αυθεντικά σκάφη από την γνωστή τηλεοπτική σειρά! Επέλεξε με ποιον θα συμμαχήσεις και παίξε εναντίον χιλιάδων πραγματικών παικτών. Ανακάλυψε το αχανές σύμπαν σε πραγματική τρισδιάστατη εικόνα (3d) και μπες στο απόλυτο παιχνίδι για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας.


  • #10. Khan Wars (Δωρεάν online παιχνίδι ρόλων πολλαπλών παικτών – RPG)

Το Khan Wars είναι ένα δωρεάν μαζικό διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων πολλαπλών παικτών. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα για να παίξετε. Μπορείτε να αρχίσετε αμέσως, η εγγραφή διαρκεί μόνο 1 (ένα) λεπτό. Σε αυτό το μεσαιωνικό παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 11 (έντεκα) μοναδικά έθνη που χρησιμοποιούν σύνθετες στρατηγικές τεχνικές και να εκπαιδεύσετε 16 (δεκαέξι) διαφορετικές μονάδες μάχης και πολιορκίας, 11 (έντεκα) μοναδικές μονάδες, διάφορα κτίρια, 13 (δεκατρείς) δεξιότητες και πολλά άλλα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Το Khan Wars εγγυάται πρώτης τάξεως ψυχαγωγία, αλλά μπορεί επίσης να σας κάνει να ιδρώσετε λίγο επειδή θα πρέπει να ανταγωνίζεστε με χιλιάδες άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο.

Δείτε και ένα video από το παιχνίδι παρακάτω…


  • #11. Pirate Storm | Death or Glory (Δωρεάν online παιχνίδι στρατηγικής)

Βίρα τις άγκυρες με το Pirate Storm και αντιμετώπισε πελώρια κύματα και τον μανιασμένο αέρα. Άντε καπετάνιε! Άνοιξε πανιά και αντιμετώπισε τα μανιασμένα νερά. Δέξου προκλήσεις για μάχες PvP και PvE, εναντίον αληθινών παικτών και θαλάσσιων τεράτων. Χάραξε την πορεία σου και ζήσε μια συγκλονιστική περιπέτεια γεμάτη με θαλάσσια τέρατα, επικίνδυνους πειρατές και θρυλικούς θησαυρούς! Σε περιμένουν δόξα και πλούτη!

Πλεύσε με το Pirate Storm Death or Glory σε τρεις διαφορετικές περιοχές μοιρασμένες σε 12 (δώδεκα) χάρτες.

Με πάνω από 100 (εκατό) αποστολές, ποικιλία εξοπλισμού και εξαρτημάτων για το καράβι σου, λίστα φίλων, σινάφια και ομάδες, το Pirate Storm είναι σίγουρα το πιο συναρπαστικό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας. Ξεκίνησε αμέσως!

Δείτε και ένα video από το παιχνίδι παρακάτω…

 


  • #12. Uprising Empires (Δωρεάν online παιχνίδι στρατηγικής)

Μπες στον κόσμο του Uprising Empires και φτιάξε δωρεάν τη δική σου αυτοκρατορία! Επέλεξε 1 (μία) από τις 4 (τέσσερις) πιο ισχυρές αυτοκρατορίες της Μέσης Ανατολής (ανάμεσα στο Βασίλειο της Ιερουσαλήμ, την Βυζαντινή Αυτοκρατορία, τους Τούρκους ή τους Μογγόλους) και οδηγήστε την στη δόξα.

Χτίσε την αυτοκρατορία σου και ανέπτυξε τον στρατό σου ώστε να προστατευτείς από τις επιθέσεις των γειτόνων σου, ή να τους επιτεθείς ο ίδιος!

Το παιχνίδι Uprising Empires είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα εγγραφή με το λογαριασμό σας στο facebook (Facebook account).

Δείτε και ένα video από το παιχνίδι παρακάτω…


Διαλέξτε το παιχνίδι που σας αρέσει!

πατήστε επάνω στην εικόνα του και ξεκινήστε εντελώς Δωρεάν!

Safer Internet day 2013

2 Comments

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):