neoset-logo-featured-online-catalog-newsfeast

Neoset online κατάλογος 2016 και Έντυπο για Κουζίνα, Παιδικό δωμάτιο και Γραφείο [updated]

Η εταιρία επίπλων Neoset υποδέχεται τη νέα σεζόν, με ολοκαίνουρια προϊόντα και φρέσκιες ιδέες. Ξεφύλλισε παρακάτω το νέο κατάλογο Neoset 2016, καθώς και το νεανικό κατάλογο Neoset 2016 για νέο παιδικό και νεανικό δωμάτιο, όπως και το νέο κατάλογο Neoset κουζίνα 2016 και μάθετε περισσότερα. Δες και τον κατάλογο επίπλων γραφείου από την Neoset.

Διαβάστε ακόμη:

Στις σελίδες του καταλόγου παρουσιάζονται οι συλλογές των προϊόντων της Neoset, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της κατοικίας σας, σε επίπλωση και αξεσουάρ. Ενδεικτικά καλύπτονται:

  • Το καθιστικό (καναπέδες, πολυθρόνες-σκαμπό, τραπέζια καθιστικου)
  • Η τραπεζαρία (τραπέζια, καρέκλες, μπουφέδες)
  • Η κρεβατοκάμαρα (κρεβατια, στρώματα, ντουλάπες, καθρέπτες, κομοδίνα-συρταριέρες)
  • Το γραφείο (γραφεία, καρέκλες γραφείου
  • Αξεσουάρ και είδη διακόσμησης (λευκά είδη, κουρτίνες, χαλιά, φωτιστικά)

Κατάλογος οικείας Neoset – Μέρες Χαράς (Home catalogue furniture brochure)

Έντυπο Neoset – Μέρες Σπιτιού (Neoset brochure kitchen catalogue – house catalogue)

Έντυπο Στρώματα neoset – Neoset (Neoset brochure mattress catalogue)

Έντυπο παιδικό και νεανικό δωμάτιο Neoset – Φοιτητικό Δωμάτιο (Neoset brochure kids catalogue – student catalogue)
Έντυπο έπιπλο γραφείου Neoset – Έντυπο ανάρπαστες τιμές ΝΕΟΣΕΤ (Neoset brochure office catalogue)

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Neoset (νεοσέτ) είναι ένας κατασκευαστής επίπλων στην Ελλάδα, η οποία ιδρύθηκε το έτος 1980. Η Neoset Α.Ε., μετά από 30 χρόνια δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επίπλων, με 100 (εκατό) καταστήματα σε όλη την Ελλάδα για τα εμπορικά σήματα που κατέχει. Τα εμπορικά σήματα της Neoset Α.Ε.περιλαμβάνουν:

  • Neoset
  • Neoset Kitchen(Κουζίνα)
  • ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ (Neokatoikein)
  • Σκουρόπουλος (Skouropoulos)
  • Neowood

Κρατώντας πάντα στο μυαλό την καινοτόμο προσέγγιση, η εταιρεία προσφέρει υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, με  σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις σε 65.000 τ.μ. στεγασμένου χώρου.

Η Διεθνής παρουσία του ομίλου στο εξωτερικό ξεκίνησε το 1990 στον Καναδά, ενώ η εταιρεία είναι παρούσα στην αγορά της Ρουμανίας από το 1991 και έχει 4 (τέσσερα) καταστήματα franchise στο Βουκουρέστι. Σήμερα, ο όμιλος εξάγει προϊόντα σε πάνω από 15 (δεκαπέντε) σημεία λιανικής πώλησης σε μεγάλες χώρες όπως η Αιθιοπία, η Βουλγαρία, ο Καναδάς, η Κύπρος, η Ρουμανία και ο Ισημερινός.

Update:

H εταιρεία “FURNITURE NEW LINE ΕΠΕ” (FNL), δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως δικαιοπάροχος με δικαίωμα χρήσης των σημάτων “NEOSET” “NEOSET ΚΟΥΖΙΝΑ” και “ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ”. Λειτουργεί ως διαχειριστής του νέου δικτύου επίπλων μάρκας NEOSET και έχει την ευθύνη για τις υπηρεσίες:

  • Ανάπτυξης και διεύρυνσης του δικτύου του brand neoset
  • Συμβουλευτικής υποστήριξης και οργάνωσης δράσεων των καταστημάτων και μάλιστα στα επίπεδα:
  • Ανάπτυξης και σχεδιασμού προϊόντων
  • Σχεδιασμού και οργάνωσης καταστημάτων
  • Marketing
  • Προώθησης και επικοινωνίας
  • Η FNL εγγυάται την υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων NEOSET καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών του δικτύου με συμβάσεις που έχει συνάψει με επιλεγμένους Έλληνες προμηθευτές και franchisees αντίστοιχα.

Η αποστολή της FNL είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο δίκτυο καταστημάτων neoset και neoset κουζίνα, οι οποίες θα εστιάζονται στον εντοπισμό και την ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών μέσα από επιτυχημένες επιλογές προϊόντων, αξιοπιστία στην εξυπηρέτηση και συνεχή διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό.

Οι κατάλογοι αυτοί περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων: Πλήρης συλλογές επίπλων και διακοσμητικά για παιδικά δωμάτια, συλλογές των εξαρτημάτων επίπλων και αξεσουάρ για κουζίνες, τις επαγγελματικές συλλογές, συλλογές των εξαρτημάτων επίπλων και εξαρτημάτων για φαγητό, κρεβάτια, γωνίες, πολυθρόνες, καναπέδες, καρέκλες patio, σκαμπό κουζίνα, καρέκλες, τραπέζια αυλή, τραπέζια και καρέκλες κήπου, τραπεζαρίες, ντουλάπες υπνοδωματίων, ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπια μπάνιου, αξεσουάρ μπάνιου, κασέλες, σκαμνιά, έπιπλα γραφείου, έπιπλα κουκέτα, στρώματα, κουρτίνες, σεντόνια, κουβέρτες, είδη φωτισμού , κλπ.

Ευγενική χορηγία

TELEYTAIA NEA 2020

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα εμπορικά σήματα της Neoset

Στο σφυρί αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», να οδηγηθούν με ορίζοντα το επόμενο εξάμηνο τα εμπορικά σήματα της Neoset, σε μια προσπάθεια νεκρανάστασης της πτωχευμένης επιπλοβιομηχανίας, αν και παραμένει αβέβαιο εάν θα υπάρξει επενδυτικό ενδιαφέρον. Τα σήματα Neoset, Επιπλοσυνθέσεις Neoset, Neoset Κουζίνα, Skouropoulos, Neοset, Neowood, Νεοκατοικείν και Hotel furniture βρίσκονται εκτός αγοράς εδώ και μακρύ χρονικό διάστημα.  Από το 2013 έως το 2016 χρησιμοποιούνταν παράνομα μέσω ενός δικτύου 22 καταστημάτων, που είχε αναπτυχθεί με τη μέθοδο franchising από την εταιρεία Furniture New Line, η οποία ως μητρική και μοναδική μέτοχο είχε την κυπριακή Hazarezo Limited.

Αυτό το διάστημα προχωρεί η ανάθεση του έργου της εκτίμησης της αξίας των σημάτων σε εξειδικευμένη εταιρεία, αν και, όπως υποστηρίζουν πηγές, η απόφαση πτώχευσης της Neoset προβλέπει ότι η εκμετάλλευσή τους πρέπει να γίνεται από τον σύνδικο προς όφελος της πτωχευτικής περιουσίας. Προκρίνεται, δηλαδή, η μίσθωσή τους παρά η πώλησή τους.

Σε παράλληλο χρόνο, δρομολογείται ο πλειστηριασμός των βιομηχανικών εγκαταστάσεων της Neoset στη Χαλκίδα. Πρόκειται για το εργοστάσιο ξύλου με τέσσερα κύρια βιομηχανικά κτίρια, βοηθητικούς χώρους και χώρους γραφείων, που έχει περιέλθει στην κυριότητα της Eurobank και είχε επιχειρηθεί να εκποιηθεί στα τέλη 2018 προς περίπου 4 εκατ. ευρώ. Τον δρόμο του πλειστηριασμού αναμένεται να λάβει και το εργοστάσιο μελαμίνης της επιπλοβιομηχανίας που παραμένει τμήμα της πτωχευτικής περιουσίας της Neoset και βρίσκεται, μαζί με το εργοστάσιο ξύλου, στο οικόπεδο έκτασης 120 στρεμμάτων το οποίο στο παρελθόν είχε εκτιμηθεί προς 30 εκατ. ευρώ.

Με την εκποίηση τόσο των σημάτων όσο και των ακινήτων να είναι αβέβαιο εάν θα προσελκύσει αγοραστές, αυτό που είναι σίγουρο αφορά το ποινικό σκέλος της παράνομης εκμετάλλευσης των σημάτων της επιπλοβιομηχανίας, υπόθεση –εκκρεμεί ο ορισμός της δικασίμου ημερομηνίας– η οποία θα απασχολήσει το προσεχές διάστημα τα δικαστήρια. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έχει ασκήσει ποινική δίωξη κατά πέντε μελών του διοικητικού συμβουλίου της Neoset «για φερόμενη τέλεση απιστίας από κοινού εις βάρος της πτωχευμένης επιπλοβιομηχανίας, εκ της οποίας η περιουσιακή ζημία υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ». Αυτό, με δεδομένο ότι, κατά το σκεπτικό της ποινικής δίωξης, η σύμβαση μεταξύ της Hazarezo, που είναι εταιρεία συμφερόντων του μεγαλομετόχου της Neoset (ένας από τους 5 διωκομένους), και της Neoset δημιούργησε ζημία στη βιομηχανία, στοιχειοθετώντας το αδίκημα της απιστίας εις βάρος της επιπλοβιομηχανίας.

src