Κατάλογος προϊόντων επίπλων Mexil – Σαρηκεχαγιάς

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο των προϊόντων της εταιρείας Mexil. Ο κατάλογος περιλαμβάνει έπιπλα τα οποία είτε κατασκευάζονται στην κάθετη μονάδα παραγωγής της, είτε εισάγονται από επιλεγμένους διάσημους οίκους design του εξωτερικού στην Ιταλία, και όλο τον κόσμο.

Οι συλλογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα από καρέκλες, τραπέζια, σκαμπό, καναπέδες, πολυθρόνες για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Κατάλογος προϊόντων επίπλων Mexil – Σαρηκεχαγιάς (Mexil – Sarikehagias online home collection catalogue)Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρεία Mexil (Σαρηκεχαγιάς) ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’60, ως μια μικρή κλινοποιία κατασκευάζοντας πτυσσόμενα έπιπλα εξοχής και μεταλλικές καρέκλες. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού επίπλου, απασχολεί περισσότερους από 250 (διακόσιοι πενήντα) υπαλλήλους, σε 8 (οκτώ) καταστήματα, στην κάθετη μονάδα παραγωγής της 12.000 m2 (σε ιδιόκτητο χώρο 25.000 m2), και σε αποθήκες 5.500 m2 (σε ιδιόκτητο χώρο 8.500 m2). Η διοικητική βάση της εταιρείας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στην Βόρεια Ελλάδα, υποκαταστήματα στην Αθήνα και στην Κρήτη εξυπηρετούν τοπικές ανάγκες αγοράς.

Η κάθετη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη εξυπηρετεί ανάγκες παραγωγής τόσο για την Ελληνική επικράτεια όσο και για το εξωτερικό.

Το 80% (ογδόντα της εκατό) του πελατολογίου της εταιρείας αποτελείται από πελάτες στο χώρου των ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ, μπαρ και νυχτερινών καταστημάτων διασκέδασης.

Ευγενική χορηγία