Μητέρα ανάγκαζε τη 10χρονη κόρη της να ποζάρει γυμνή για να κερδίσει 20.000 δολάρια

mother-forced-daughter-pose-nude-newsfeast

mother-forced-daughter-pose-nude-newsfeast

Είναι απίστευτο αλλά πραγματικό γεγονός, ότι μια μητέρα ανάγκαζε τη δεκάχρονη κόρη της να ποζάρει γυμνή μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή για να απολαμβάνει τη θέα του γυμνού κορμιού της κόρης της ένας άγνωστος άντρας. Η 41άχρονη μητέρα του κοριτσιού, από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και έξι μηνών, ενώ είναι πολύ πιθανό να εκτίσει τελικά μόλις τρεις μήνες φυλάκισης, αφού ομολόγησε την ενοχή της ενώπιον του δικαστηρίου. Το όνομα της δεν έχει αποκαλυφθεί, έτσι ώστε να προστατευτεί η ταυτότητα της ανήλικης κόρης της.

Η 41χρονη μητέρα πίστευε ότι ο άνθρωπος, με τον οποίο συνομιλούσε στο Skype, ήταν φωτογράφος και ότι αυτή και η κόρη της επρόκειτο να κερδίσουν 20.000 $ (δολάρια) σε διαγωνισμό φωτογραφίας με μπικίνι.

Ούτε η μητέρα, ούτε και η κόρη ήταν σε θέση να δουν τον ύποπτο άνδρα, ο οποίος ισχυριζόταν ότι βρισκόταν στη Φλόριντα και ότι η κάμερά του στο Skype είχε χαλάσει.

«Μας είπε ότι έπρεπε να δει γυμνή τόσο εμένα, όσο και τη κόρη μου, για να διαπιστώσει εάν πληρούμε τις προϋποθέσεις για τον διαγωνισμό», δήλωσε η 41χρονη.

Ο 30χρονος Τζόσουα Ντάνφι, από την Αϊόβα, θεωρείται ο ύποπτος φωτογράφος και αντιμετωπίζει κατηγορίες για παιδική πορνογραφία, τις οποίες αρνείται κατηγορηματικά.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, όταν η 41χρονη μητέρα τηλεφώνησε στη δίδυμη αδερφή της, παραπονούμενη ότι η κόρη της «δεν συνεργαζόταν». Η θεία του ανήλικου παιδιού, άκουγε την ανιψιά της να κλαίει και αμέσως ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία.

src src

Πατήστε Like για να το διαδώσετε!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

superdry-fashion-queen-boutique-facebook-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το καλοκαιρινό σετ SuperDry από το Fashion Queen Boutique

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το σετ της φωτογραφίας (t-shirt και flip-flops) του αγγλικού οίκου ρούχων SuperDry, ο οποίος συνδυάζει αμερικανικό στυλ με ιαπωνικά εμπνευσμένα γραφικά. Διοργάνωση διαγωνισμού: Fashion Queen Boutique Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 27 Απριλίου 2013 (00:01:00.0) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):