Συνταγή της Ημέρας: Πένες ναπολιτέν με φρέσκα ντοματίνια

Η σημερινή «Συνταγή της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, συνταγή για πένες ναπολιτέν με φρέσκα ντοματίνια! Πανεύκολο και γρήγορο φαγητό, σε 15 λεπτά δηλαδή τρως, και κυρίως τόσο μα τόσο νόστιμο! Καλή σας επιτυχία!

 

Η σημερινή «Συνταγή της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, συνταγή για πένες ναπολιτέν με φρέσκα ντοματίνια! Πανεύκολο και γρήγορο φαγητό, σε 15 λεπτά δηλαδή τρως, και κυρίως τόσο μα τόσο νόστιμο! Καλή σας επιτυχία!

Υλικά:

  • 500 γρ πένες
  • 500 γρ ντοματίνια
  • 3 σκελίδες σκόρδο περασμένες από την πρέσα
  • ελαιόλαδο
  • μυρωδικά (ρίγανη, θυμάρι, βασιλικό)
  • αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
  • τσίλι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή
  2. Πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση
  3. Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι να κάψει καλά. Δεν προσθέτουμε ακόμη ελαιόλαδο
  4. Αφού έχει κάψει το τηγάνι προσθέτουμε τα ντοματίνια και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα χωρίς όμως να τα πατάμε κ βγουν περισσότερα ζουμιά. Αφού έχουν σοταριστεί προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και το σκόρδο. Δεν προσθέτουμε νερό, ούτε σκεπάζουμε το τηγάνι.
  5. Οι πένες πρέπει αν είναι έτοιμες. Τις ξεπλένουμε και τις τοποθετούμε στα ντοματίνια. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε μυρωδικά, φρέσκο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Recipe Day Naples pesto fresh tomatoes
src: healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr/2017/04/penes-napoliten-me-freska-ntomatinia.html

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Η δημοσκόπηση της Pulse δίνει οκτώ κόμματα στη Νέα Βουλή μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή

Η δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι» «βάζει» 8 (οκτώ) κόμματα μέσα στη νέα Βουλή και δίνει, στην κατανομή των εδρών, στα δύο μεγάλα κόμματα μόλις 155 (εκατόν πενήντα πέντε) βουλευτές. Στη πρόθεση ψήφου, κατόπιν αναγωγής επί των εγκύρων, το αποτέλεσμα είναι το εξής:  Νέα Δημοκρατία = 23% ΠΑΣΟΚ = 13,5% ΚΚΕ  =12,5% […]

Δείκτης Εξαθλίωσης: Στην 4η θέση η Ελλάδα – Πρώτη η Βενεζουέλα

«Εκτός συναγωνισμού» η κατάσταση στην χώρα του Μαδούρο – Χειρότερη από όλες τις ευρωπαϊκές η Ελλάδα, ακολουθείται από την Τουρκία και την Ισπανία. Την τέταρτη θέση διατηρεί η χώρα μας και φέτος στον πίνακα κατάταξης του Δείκτη Εξαθλίωσης που διαμορφώνει το πρακτορείο Bloomberg, βάσει του πληθωρισμού και των προοπτικών της ανεργίας.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):