Έκτακτο: To πρώτο επεισόδιο στο Αιγαίο μετά το δημοψήφισμα

Δεν πέρασαν ούτε τρία εικοσιτετράωρα μετά το δημοψήφισμα στην Τουρκία, όπου ο Ερντογάν είχε μια οριακή και αμφισβητουμένη νίκη και είχαμε, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το πρώτο «σοβαρό» επεισόδιο στο Αιγαίο.

Δεν πέρασαν ούτε τρία εικοσιτετράωρα μετά το δημοψήφισμα στην Τουρκία, όπου ο Ερντογάν είχε μια οριακή και αμφισβητουμένη νίκη και είχαμε, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το πρώτο «σοβαρό» επεισόδιο στο Αιγαίο.

Επεισόδιο στο νησάκι Çavus adası

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, (ώρα 21,25 μμ), ελληνικό πλοίο της ακτοφυλακής προχώρησε από την περιοχή των Ιμίων προς τα «τουρκικά» χωρικά ύδατα και έφτασε σε απόσταση δυο μιλίων από το νησάκι Çavus adası.

Συναγερμός στον ναύσταθμο του Gümüşlük

Αμέσως σήμαινε συναγερμός στον ναύσταθμο του Gümüşlük στην περιοχή του Μποντρούμ, (Αλικαρνασσός) και έσπευσαν επί τόπου τουρκικά πλοία της ακτοφυλακής και μετά από επικίνδυνες μανούβρες εδίωξαν το ελληνικό πλοίο.

Φυσικά όλα αυτά σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς.

Τώρα τι σηματοδοτεί αυτό το καινούργιο επεισόδιο μετά την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην Τουρκία, αυτό… θα φανεί πολύ σύντομα.

Πάντως, προσοχή και ψυχραιμία.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

src: nikosxeiladakis

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

sony-xperia-s-android-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα διπύρηνο smartphone Sony Xperia S με οθόνη 4,3″ κάμερα 12.1 megapixel

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone Sony Xperia S με οθόνη 4,3″ (ίντσες) Mobile Bravia Engine, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.50GHz και κάμερα 12.1 megapixel με αισθητήρα Exmor R, για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Διοργάνωση διαγωνισμού: Public Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (κλήρωση): Κυριακή 04 Απριλίου 2012 (11:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε […]

lacoste-watch-newsfeast

Διαγωνισμός για να κερδίσετε ένα αδιάβροχο ρολόι Lacoste από ανοξείδωτο ατσάλι

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ρολόι Lacoste από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καουτσούκ λουράκι, μαύρο καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία και κόκκινες λεπτομέρειες. Η κανονική τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου είναι 270€ (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: Ntynomai Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το ρολόι χειρός της εταιρείας […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):