Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ: Κατάργησε την ελληνική γλώσσα !

Η «ελληνική» Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, κατάργησε επίσημα (και τυπικά) την ελληνική γλώσσα.

Η «ελληνική» Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, κατάργησε επίσημα (και τυπικά) την ελληνική γλώσσα.

Μόνο αγγλικά στην ιστοσελίδα της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής

H ιστοσελίδα της, είναι από αρχές Μαρτίου 2017, μόνο στα αγγλικά. Επιβάλλεται να έρθουν επειγόντως στις ΗΠΑ οι «οξυδερκείς μαϊντανοί» που υποδύονται τους πολιτικούς και υπουργούς Ελλάδας (με πρώτον τον γραφικό υφυπουργό Εξωτερικών, με την εντυπωσιακή δουλοπρέπεια μπροστά σε αρχιερείς, τον Τέρενς Κουίκ), γιά να «συγχαρούν» πάλι, δημόσια, αρχιεπίσκοπο και Αρχιεπισκοπή, γιά την «διατήρηση της ελληνικής γλώσσας».

Το ίδιο οφείλει να πράξει και ο «οξυδερκής τουρίστας», που υποδύεται τον πρέσβη μας στις ΗΠΑ, ο Λαλάκος, που έδινε «συγχαρητήρια» το καλοκαίρι στην Κληρικολαϊκή, σε αρχιεπίσκοπο και Αρχιεπισκοπή, γιά την «προσφορά τους στην διατήρηση της ελληνικής γλώσσας».

Εμπορικό παράρτημα Βαρθολομαίου

Όπως είναι γνωστό, το εμπορικό παράρτημα του Βαρθολομαίου (που κάνει «εξαιρετική δουλειά» γιά την Τουρκία), η Αρχιεπισκοπή μας στις ΗΠΑ, έχει καταργήσει σχεδόν σε όλες τις εκκλησίες τα ελληνικά και κλείνει ελληνικά σχολεία. Η εξέλιξη δικαιώνει το «ΚΑΛΑΜΙ» που «φωνάζει» γιά χρόνια, σε ότι αφορά τον βρώμικο ρόλο της φιλοχρήματης «φιλελληνικής Αρχιεπισκοπής», γιά τον αφανισμό της ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ και την μετατροπή της σε «χριστιανούς πελάτες εκκλησιών».

Διαδώστε για να επαναφέρουν την ελληνική γλώσσα

src: Καλάμι Ν.Υ., ΗΠΑ, Greek Orthodox Archdiocese of America, Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Πάρο από το Giovanti Travel

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό δυο (2) ακτοπλοϊκά εισιτήρια διακεκριμένης θέσεως από Πειραιά για Πάρο & επιστροφή με την Βlue Star Ferries! O νικητής μπορεί να χρησιμοποιήσει τα εισιτήρια από 01/08 έως 15/09. Διοργάνωση διαγωνισμού: Giovanti Travel (giovanti.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν […]

lacoste-watch-newsfeast

Διαγωνισμός για να κερδίσετε ένα αδιάβροχο ρολόι Lacoste από ανοξείδωτο ατσάλι

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ρολόι Lacoste από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καουτσούκ λουράκι, μαύρο καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία και κόκκινες λεπτομέρειες. Η κανονική τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου είναι 270€ (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: Ntynomai Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το ρολόι χειρός της εταιρείας […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):