Δύο εκρήξεις στο ΜΕΤΡΟ της Αγίας Πετρούπολης: Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς [video]

Δύο διαδοχικές εκρήξεις σημειώθηκε πριν λίγη ώρα σε σταθμό μετρό της Αγίας Πετρούπολης, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, που επικαλείται πηγή της αστυνομίας, οι εκρήξεις σημειώθηκαν στον σταθμό Σενάγια Πλόσαντ, ο οποίος σύμφωνα με αναφορές στα ΜΜΕ έχει γεμίσει πυκνούς καπνούς.

Two explosions in the St. Petersburg Metro: Information for dozens of deaths

Δύο διαδοχικές εκρήξεις σημειώθηκε πριν λίγη ώρα σε σταθμό μετρό της Αγίας Πετρούπολης, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, που επικαλείται πηγή της αστυνομίας, οι εκρήξεις σημειώθηκαν στον σταθμό Σενάγια Πλόσαντ, ο οποίος σύμφωνα με αναφορές στα ΜΜΕ έχει γεμίσει πυκνούς καπνούς.

Two explosions in the St. Petersburg Metro: Information for dozens of deaths

Μετρό της Αγίας Πετρούπολης

Τουλάχιστον τρεις σταθμοί του Μετρό της Αγίας Πετρούπολης έκλεισαν μετά την έκρηξη, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και εννέα ασθενοφόρα.

Υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον 10 νεκρούς και πάνω από 30 τραυματίες.

Two explosions in the St. Petersburg Metro: Information for dozens of deaths

Αυτόπτες μάρτυρες

Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που ανεβάζουν αυτόπτες μάρτυρες από το σημείο, οι οποίες δείχνουν εικόνες καταστροφής και αρκετούς τραυματίες.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, η έκρηξη φαίνεται να προκλήθηκε από αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς με καρφιά που ήταν τοποθετημένοι μέσα σε βαγόνι.
Αυτό το σενάριο εξηγεί και την εικόνα του κυριολεκτικά διαλυμένου τρένου που εμφανίζεται στις φωτογραφίες.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τσάντα της SS Collection από το GABS Leather Bags

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια καλοκαιρινή must-have τσάντα της SS Collection 2016. Διοργάνωση διαγωνισμού: GABS Leather Bags (tabakos.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 09 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα ζευγάρι Adidas SuperStar από το BrandsOnly.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι Adidas SuperStar! Διοργάνωση διαγωνισμού: BrandsOnly.gr (brandsonly.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):