Γλυκό της Ημέρας: Πεντανόστιμες Τρούφες με σταφίδες !

Η σημερινή συνταγή για το Γλυκό της Ημέρας είναι μια υπέροχη και πολύ εύκολη συνταγή για πεντανόστιμες τρούφες με σταφίδες! Ετοιμάστε την εύκολα και ενθουσιάστε τους μικρούς μας φίλους! Καλή σας απόλαυση!

choc-colata-kit-realshop-competition-newsfeast

Sweet Day: Delicious Truffles with raisins!

Η σημερινή συνταγή για το Γλυκό της Ημέρας είναι μια υπέροχη και πολύ εύκολη συνταγή για πεντανόστιμες τρούφες με σταφίδες! Ετοιμάστε την εύκολα και ενθουσιάστε τους μικρούς μας φίλους! Καλή σας απόλαυση!

Υλικά

  • 100 γρ. Φυτικό βούτυρο
  • 100 γρ. Ζάχαρη άχνη
  • 1 φακελάκι βανίλια
  • 300 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα τριμμένη στο ρεντέ
  • 3 κουταλιές της σούπας μπράντυ
  • 125 γρ. Ξανθές σταφίδες
  • 250 γρ. Τρούφα σοκολάτας

Εκτέλεση:

  1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει και προσθέτουμε, συνεχίζοντας το χτύπημα, τη ζάχαρη άχνη, τη βανίλια, τη σοκολάτα και το μπράντυ.
  2. Τέλος ρίχνουμε τις σταφίδες και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο.
  3. Όταν κρυώσει κάνουμε μικρές μπαλίτσες και τις τυλίγουμε στη τρούφα σοκολάτας.

Διατηρούμε τις τρούφες στο ψυγείο.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια κατσαρόλα ζυμαρικών από την MISKO

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό από μια κατσαρόλα ζυμαρικών. Διοργάνωση διαγωνισμού: MISKO (misko.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 03 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

bud-beer-crates-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 κιβώτια με 24 μπύρες Bud των 33cl έκαστο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) κιβώτια με μπύρες Bud, από τα οποία το καθένα περιέχει 24 (είκοσι τέσσερις) μπύρες Bud των 33cl. Διοργάνωση διαγωνισμού: Bud Greece Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Bud με την […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):