Νίκος Λυγερός : Χωρίς ΑΟΖ στον «αέρα» Γεωπολιτική και Ενέργεια [video]

Είναι θετικό, που η ΕΔΥΕ προχωρά σε νέο γύρο σεισμικών μετρήσεων νοτίως της Κρήτης, γεγονός που ενισχύει την προσέλκυση μεγάλων πολυεθνικών κολοσσών για επενδύσεις.

nick-lygeros-greece-strategy-aoz

Είναι θετικό, που η ΕΔΥΕ προχωρά σε νέο γύρο σεισμικών μετρήσεων νοτίως της Κρήτης, γεγονός που ενισχύει την προσέλκυση μεγάλων πολυεθνικών κολοσσών για επενδύσεις.

Ανακήρυξη της ΑΟΖ

Όμως χωρίς την ανακήρυξη της ΑΟΖ που είναι μονομερής ενέργεια μίας χώρας και κυρίως χωρίς την οριοθέτηση της με την Λιβύη, τίποτα δεν θα έχει καμία σημασία, ιδίως ο ρόλος της Γαύδου, στον διπλασιασμό της έκτασης της ΑΟΖ νότια της Κρήτης, είπε στον 9.84 ο στρατηγικός σύμβουλος, Νίκος Λυγερός.

Δείτε το βίντεο όπου μιλάει ο στρατηγικός σύμβουλος Νίκος Λυγερός

src: pentapostagma.gr/2017/03/νίκος-λυγερός-χωρίς-αοζ-στον-αέρα-γ.html, newsfeast.gr/2017/03/nikos-ligeros-ee…ics-energy-video/

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ξύλινα γυαλιά ΟΜΜΑ από τα Kois-optics

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι Ελληνικών χειροποίητων ξύλινων γυαλιών ΟΜΜΑ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Kois-optics (store.kois-optics.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

head headache brain cancer human nerves

Υγεία: Τροφές που ενισχύουν τον εγκέφαλο

Ο εγκέφαλος θεωρείται ως το πιο περίπλοκο όργανο στο σώμα για τις διάφορες λειτουργίες που εκτελεί. Ο ακριβής τρόπος με τον οποίο λειτουργεί για την εκτέλεση αυτών των διαδικασιών δεν είναι ακόμα πλήρως κατανοητός. Ωστόσο, όταν ο εγκέφαλος δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να έχουμε προβλήματα συγκέντρωσης, μνήμης, λήψης αποφάσεων, συλλογιστικής και αισθητηριακής αντίληψης.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):