Νίκος Λυγερός : Χωρίς ΑΟΖ στον «αέρα» Γεωπολιτική και Ενέργεια [video]

Είναι θετικό, που η ΕΔΥΕ προχωρά σε νέο γύρο σεισμικών μετρήσεων νοτίως της Κρήτης, γεγονός που ενισχύει την προσέλκυση μεγάλων πολυεθνικών κολοσσών για επενδύσεις.

nick-lygeros-greece-strategy-aoz

Είναι θετικό, που η ΕΔΥΕ προχωρά σε νέο γύρο σεισμικών μετρήσεων νοτίως της Κρήτης, γεγονός που ενισχύει την προσέλκυση μεγάλων πολυεθνικών κολοσσών για επενδύσεις.

Ανακήρυξη της ΑΟΖ

Όμως χωρίς την ανακήρυξη της ΑΟΖ που είναι μονομερής ενέργεια μίας χώρας και κυρίως χωρίς την οριοθέτηση της με την Λιβύη, τίποτα δεν θα έχει καμία σημασία, ιδίως ο ρόλος της Γαύδου, στον διπλασιασμό της έκτασης της ΑΟΖ νότια της Κρήτης, είπε στον 9.84 ο στρατηγικός σύμβουλος, Νίκος Λυγερός.

Δείτε το βίντεο όπου μιλάει ο στρατηγικός σύμβουλος Νίκος Λυγερός

src: pentapostagma.gr/2017/03/νίκος-λυγερός-χωρίς-αοζ-στον-αέρα-γ.html, newsfeast.gr/2017/03/nikos-ligeros-ee…ics-energy-video/

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στο Αγκίστρι από το Stephanie Rooms

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Stephanie Rooms στην παραλία Σκάλας στο Αγκίστρι. Διοργάνωση διαγωνισμού: Stephanie Rooms (agistri-rooms.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 (22:15) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια παλέτα σκιών MAC από την Johanna Vossou

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια παλέτα σκιών MAC της επιλογής σας με 9 αποχρώσεις! Διοργάνωση διαγωνισμού: Johanna Vossou – Professional Make up Artist Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 02 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):