Υγεία: Απαλή μάσκα ντομάτας για τους πόρους

Φυσικά, το πλύσιμο του makeup σας κάθε μέρα πριν τον ύπνο βοηθά σημαντικά, αλλά ο χυμός ντομάτας για το δέρμα είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες σχεδόν για τα πάντα! Η ντομάτα κρατά το δέρμα σούπερ σφιχτό και καθαρό με αόρατους πόρους!

Health: Gentle tomato mask for resources

Φυσικά, το πλύσιμο του makeup σας κάθε μέρα πριν τον ύπνο βοηθά σημαντικά, αλλά ο χυμός ντομάτας για το δέρμα είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες σχεδόν για τα πάντα! Η ντομάτα κρατά το δέρμα σούπερ σφιχτό και καθαρό με αόρατους πόρους!

Απαλή μάσκα ντομάτας για τους πόρους

  • 1/2 μεγάλες ή μεσαίες ντομάτες με τους σπόρους
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​γιαούρτι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπλέντερ, πολτοποιήστε την ντομάτα.
  2. Στη συνέχεια προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.
  3. Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο. Αφήστε να καθίσει για 5-10 λεπτά πριν ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
  4. Τέλος, βάλτε την ενυδατική σας κρέμα.

Συμβουλή:

Χρησιμοποιήστε την μάσκα μια φορά την εβδομάδα και αν δείτε ότι το δέρμα σας την αντέχει, τότε μπορείτε να την χρησιμοποιείτε έως και τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

illegal-immigrants-departure-application-form

8.800 εγγραφές μεταναστών στο πρόγραμμα Εθελούσιας Επιστροφής και Επανένταξης για να εγκαταλείψουν την Ελλάδα

Αυξάνεται ο αριθμός των μεταναστών οι οποίοι επιθυμούν να φύγουν από την Ελλάδα και να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Μέχρι στιγμής, 8.800 μετανάστες έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Εθελούσιας Επιστροφής και Επανένταξης, 1 (ένα) πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2010 με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής και με συμμετοχή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σε ποσοστό 25%. Από […]

faysbook-kri-kri-greek-yogurt-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσουν 5 τυχερές γιαούρτια Κρι Κρι για ένα μήνα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό γιαούρτια για 1 (ένα) μήνα, από την Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος, Κρι Κρι Α.Ε.. Θα κληρωθούν 5 (πέντε) τυχερές. Διοργάνωση διαγωνισμού: Fay’sbook, Κρι Κρι Α.Ε. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δεν έχει ανακοινωθεί. Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της ιστοσελίδας Fay’sbook και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού.   […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):