TOYOTA: 87η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης

Η Toyota επιβεβαίωσε κατά την παρουσία της στην έκθεση της Γενεύης ότι το επόμενο Yaris θα διαθέτει και μια hot hatch έκδοση με υψηλή απόδοση, προς τιμήν της επιστροφής της εταιρείας στους αγώνες του Πρωταθλήματος WRC.

auto car news

TOYOTA: 87th International Geneva Car Exhibition

Η Toyota επιβεβαίωσε κατά την παρουσία της στην έκθεση της Γενεύης ότι το επόμενο Yaris θα διαθέτει και μια hot hatch έκδοση με υψηλή απόδοση, προς τιμήν της επιστροφής της εταιρείας στους αγώνες του Πρωταθλήματος WRC, ενώ κατά τη διάρκεια της έκθεσης είδαμε και την ανανεωμένη έκδοση του Yaris.

TOYOTA: 87th International Geneva Car Exhibition

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ψηλό και στενό σχεδιασμό

Επιπρόσθετα, στο σταντ της Toyota βρέθηκε και το πρωτότυπο i-TRIL, ένα καθόλα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ιδιαίτερα ψηλό και στενό σχεδιασμό, βασισμένο στο Toyota i-ROAD concept που είχαμε δει λίγα χρόνια πριν.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

pregnant india

ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΙΝΔΟΥ: Άνοιξε την κοιλιά της συζύγου του να δει αν περιμένει αγόρι

Μία φρικιαστική είδηση αφορά έναν πατέρα πέντε κοριτσιών, που άνοιξε την κοιλιά της συζύγου του για να δει αν το παιδί που περιμένει είναι αγόρι! Η 35χρονη ήταν 7 μηνών έγκυος και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης στην Ινδία, σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η κατάσταση της υγείας του εμβρύου παραμένει άγνωστη. Η Αστυνομία εξετάζει ακόμα το […]

athinwn-arena-sakis-rouvas-onirama-newsfeast

Προσφορά για να Κερδίσεις φιάλη ποτού για 6 άτομα στο Αθηνών Αρένα και να ακούσεις Live τον Σάκη Ρουβά, τους Onirama και την Φουρέιρα!

Προσφορά: Κέρδισε 1 (μία) απλή φιάλη ποτού, για 1 (μία) παρέα 6 (έξι) ατόμων στο Αθηνών Αρένα, με 10€ (ευρώ), για το γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό live show του Σάκη Ρουβά με τους Φουρέιρα και Onirama! Αξία δώρου 145€ – έκπτωση 93%. Διοργάνωση προσφοράς: Goldendeals Προθεσμία συμμετοχής στη προσφορά: Σάββατο 17 […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):