TOYOTA: 87η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης

Η Toyota επιβεβαίωσε κατά την παρουσία της στην έκθεση της Γενεύης ότι το επόμενο Yaris θα διαθέτει και μια hot hatch έκδοση με υψηλή απόδοση, προς τιμήν της επιστροφής της εταιρείας στους αγώνες του Πρωταθλήματος WRC.

auto car news

TOYOTA: 87th International Geneva Car Exhibition

Η Toyota επιβεβαίωσε κατά την παρουσία της στην έκθεση της Γενεύης ότι το επόμενο Yaris θα διαθέτει και μια hot hatch έκδοση με υψηλή απόδοση, προς τιμήν της επιστροφής της εταιρείας στους αγώνες του Πρωταθλήματος WRC, ενώ κατά τη διάρκεια της έκθεσης είδαμε και την ανανεωμένη έκδοση του Yaris.

TOYOTA: 87th International Geneva Car Exhibition

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ψηλό και στενό σχεδιασμό

Επιπρόσθετα, στο σταντ της Toyota βρέθηκε και το πρωτότυπο i-TRIL, ένα καθόλα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ιδιαίτερα ψηλό και στενό σχεδιασμό, βασισμένο στο Toyota i-ROAD concept που είχαμε δει λίγα χρόνια πριν.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

erdogan army and greek army

Η Τουρκία πρέπει να φύγει από το ΝΑΤΟ – Τι λένε οι αναφορές

Η φλεγόμενη εκστρατεία για το τουρκικό δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου, με το οποίο ο Πρόεδρος της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan ελπίζει να κερδίσει εξουσίες που αγγίζουν τα όρια της δικτατορίας, έχει δημιουργήσει διπλωματική κρίση μεταξύ της Τουρκίας και ορισμένων από τους βασικούς συμμάχους του ΝΑΤΟ.

splendour-resort-spa-santorini-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Speldour Resort 5* στη Σαντορίνη

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) διανυκτερεύσεις για 2 (δύο) άτομα στο ξενοδοχείο Speldour Resort 5* (πέντε αστέρων) στη Σαντορίνη της εταιρίας Ωκεανίς Α.Ε Διοργάνωση διαγωνισμού: Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):