TOYOTA: 87η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης

Η Toyota επιβεβαίωσε κατά την παρουσία της στην έκθεση της Γενεύης ότι το επόμενο Yaris θα διαθέτει και μια hot hatch έκδοση με υψηλή απόδοση, προς τιμήν της επιστροφής της εταιρείας στους αγώνες του Πρωταθλήματος WRC.

auto car news

TOYOTA: 87th International Geneva Car Exhibition

Η Toyota επιβεβαίωσε κατά την παρουσία της στην έκθεση της Γενεύης ότι το επόμενο Yaris θα διαθέτει και μια hot hatch έκδοση με υψηλή απόδοση, προς τιμήν της επιστροφής της εταιρείας στους αγώνες του Πρωταθλήματος WRC, ενώ κατά τη διάρκεια της έκθεσης είδαμε και την ανανεωμένη έκδοση του Yaris.

TOYOTA: 87th International Geneva Car Exhibition

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ψηλό και στενό σχεδιασμό

Επιπρόσθετα, στο σταντ της Toyota βρέθηκε και το πρωτότυπο i-TRIL, ένα καθόλα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ιδιαίτερα ψηλό και στενό σχεδιασμό, βασισμένο στο Toyota i-ROAD concept που είχαμε δει λίγα χρόνια πριν.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

summer-stampaland-t-shirt-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 μοναδικά t-shirts σε όλα τα χρώματα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) μοναδικά t-shirts σε όλα τα χρώματα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις και υποδεχθείτε το καλοκαίρι με στυλ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Stampaland Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα και αφήστε το σχόλιό σας.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Stampaland και κερδισε δωρο 5 (πέντε) μοναδικά […]

Η δημοσκόπηση της Pulse δίνει οκτώ κόμματα στη Νέα Βουλή μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή

Η δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι» «βάζει» 8 (οκτώ) κόμματα μέσα στη νέα Βουλή και δίνει, στην κατανομή των εδρών, στα δύο μεγάλα κόμματα μόλις 155 (εκατόν πενήντα πέντε) βουλευτές. Στη πρόθεση ψήφου, κατόπιν αναγωγής επί των εγκύρων, το αποτέλεσμα είναι το εξής:  Νέα Δημοκρατία = 23% ΠΑΣΟΚ = 13,5% ΚΚΕ  =12,5% […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):