ΕΚΤΑΚΤΟ: Δήλωση του Κώστα Καραμανλή για το Βατοπέδι διασύρει τον Μητσοτάκη !

Η Μπακογιάννη συκοφαντούσε λέγοντας ότι «κάποιοι σίγουρα έβγαλαν χρήματα από το βατοπέδι»! Δήλωση – βόμβα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή αναφορικά με την απόφαση της δικαιοσύνης για την υπόθεση του Βατοπεδίου εκθέτει ανεπανόρθωτα και προσωπικά τον Μητσοτάκη.

emergency-kostas-karamanlis-declaration-vatopedi-vilifies-mitsotakis

Η Μπακογιάννη συκοφαντούσε λέγοντας ότι «κάποιοι σίγουρα έβγαλαν χρήματα από το βατοπέδι»! Δήλωση – βόμβα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή αναφορικά με την απόφαση της δικαιοσύνης για την υπόθεση του Βατοπεδίου εκθέτει ανεπανόρθωτα και προσωπικά τον Μητσοτάκη.

Βατοπέδι, μαϊμού δημοσκοπήσεις και «φαύλος Καραμανλής»

Εννοώ την ηγεσία της νέας Δημοκρατίας παραμένει άφωνη, έχοντας στις τάξεις της τον Θεοδωρικάκο που τότε αποτύπωνε την «λαϊκή οργή» κατά Καραμανλή για το Βατοπέδι στις μαϊμού δημοσκοπήσεις και τον υπαρχηγό του ΛΑΟΣ που τότε ξιφουλκούσε για να πέσει ο «φαύλος Καραμανλής»!

Από κοντά φυσικά και οι Μητσοτάκηδες με την Ντόρα να δηλώνει τότε ότι σίγουρα υπάρχει σκάνδαλο στο Βατοπέδι και πως «κάποιοι σίγουρα έβγαλαν χρήματα από το Βατοπέδι!!»

Η ανακοίνωση του Κώστα Καραμανλή που εκδόθηκε πριν από λίγο, αποτελεί το μεγαλύτερο χαστούκι σε όλους αυτούς.

«Η σημερινή απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπεδίου. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία.

Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση.

Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο.

Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν.

Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα. Έστω και αργά, το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».

src: olympia.gr/2017/03/21/εκτακτο-δήλωση-του-κώστα-καραμανλή-γι/

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Side effects Coronavirus

Οι παρενέργειες που έχουν σχεδόν όλοι όσοι έχουν ιαθεί από τον Κορονοιο

Εννέα στους δέκα ιαθέντες ασθενείς της νόσου παρουσιάζουν παρενέργειες, όπως ψυχολογικές διαταραχές και απώλεια γεύσης και όσφρησης. Covid-19 και ψυχολογικές διαταραχές Κορονοιός και απώλεια γεύσης και όσφρησης Εννέα στους δέκα ασθενείς της Covid-19 αναφέρουν την παρουσία παρενεργειών όπως ψυχολογικές διαταραχές και απώλεια γεύσης και όσφρησης μετά την ανάρρωσή τους από τη νόσο, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτέλεσμα έρευνας στην Νότια Κορέα. Η έρευνα δημοσιεύεται καθώς ο αριθμός […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Tablet Fluo Cinema από το Fluo Greece

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Tablet Fluo Cinema 10.1” Διοργάνωση διαγωνισμού: Fluo Greece (fluo.me/el) και Γερμανός (germanos.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 06 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Tablet Fluo Cinema με οθόνη 10.1”, επεξεργαστή Quad Core 1.30GHz τετραπύρηνες επιδόσεις στα 1.30 GHz με 1GB RAM. Αποθηκευτικό […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):