Survivor: Σπαλιάρας σε Αγγελόπουλο «Άσε τις μαγκιές»

Ο πρώην μαχητής, Γιώργος Αγγελόπουλος έδειξε εμφανώς τη δυσαρέσκειά του όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας πρόλαβε και «διάλεξε» το πιάτο που ήθελε να φάει και η κατάσταση οξύνθηκε!

spaliaras-aggelopoulos-pitakia-survivor
Survivor: Spaliaras in Angelopoulos: Let dudeΟ πρώην μαχητής, Γιώργος Αγγελόπουλος έδειξε εμφανώς τη δυσαρέσκειά του όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας πρόλαβε και «διάλεξε» το πιάτο που ήθελε να φάει και η κατάσταση οξύνθηκε!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενοχλημένη από το Γιώργο Αγγελόπουλο

Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένη στις κάμερες της εκπομπή για το γεγονός ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ήθελε να φάει το γεύμα που ετοίμασε η αθλητικογράφος για την ομάδα των διασήμων.

Όπως αποκάλυψε, ο λόγος που ο Αγγελόπουλος φάνηκε δύσκολος ήταν ότι δεν πέτυχε τα πιτάκια όπως τα ήθελε.

ο Ντάνος είναι ένα παιδί που «θέλει να φαίνεται»

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Ντάνος είναι ένα παιδί που «θέλει να φαίνεται»: «Θέλει να θεωρεί τον εαυτό του αρχηγό. Θεωρώ τραβηγμένες από τα μαλλιά κάποιες αντιδράσεις του» είπε.

Ο πρώην μαχητής μάλιστα έδειξε εμφανώς τη δυσαρέσκειά του τόσο για το φαγητό, όσο γιατί ο συμπαίκτης του στους διάσημους, Γιάννης Σπαλιάρας πρόλαβε και «διάλεξε» το πιάτο που ήθελε να φάει.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

lance-armstrong-golden-olympic-medal-winner

Η ΔΟΕ αφαίρεσε το Ολυμπιακό μετάλλιο και τους τίτλους του Γύρου της Γαλλίας από τον ποδηλάτη Lance Armstrong

Όπως, λίγο πολύ αναμενόταν, η ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή), προχώρησε στην αφαίρεση από το Λανς Άρμστρονγκ (Lance Armstrong) του χάλκινου μεταλλίου που είχε κερδίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000. Η ΔΟΕ ενήργησε μετά την απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI) να τιμωρήσει τον Αμερικανό ποδηλάτη με ισόβιο αποκλεισμό από τους αγώνες και να ακυρώσει […]

spirituality and prayers

Πνευματικότητα: Οι επιθέσεις από πνεύματα του φόβου

Φόβος: Είναι κακό το πνεύμα που σού επιτίθεται. Ένα από τα πολυάριθμα κακά πνεύματα που απεργάζονται την πτώση των ανθρώπων. Γράφεις ότι όταν σού επιτίθεται το πνεύμα του φόβου, σού φαίνεται ότι σε καταδιώκει όλος ο κόσμος, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι εχθρικοί, ότι σε μισεί ο Θεός. Παραλογισμός Ρώτησες γνώστες και σού είπαν ότι […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):