ΝΑΤΟ «σβήνει» Λήμνο από άσκηση με απαίτηση Τουρκίας! Αποχώρησε η Ελλάδα

Το ΝΑΤΟ δεν απέφυγε για μία ακόμη φορά να κάνει «φάουλ» κατά της Ελλάδας, προγραμματισμένη ΝΑΤΟϊκή άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου, μετά από απαίτηση της Τουρκίας!

NATO off Limnos exercise with Turkey requirement! Greece withdrew
 

Το ΝΑΤΟ δεν απέφυγε για μία ακόμη φορά να κάνει «φάουλ» κατά της Ελλάδας, μετά από απαίτηση της Τουρκίας!

Προγραμματισμένη ΝΑΤΟϊκή άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη ΝΑΤΟϊκή άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου, στο Αιγαίο. Στα σενάρια της άσκησης υπήρχε η Λήμνος. Πέρυσι η άσκηση είχε γίνει κανονικά με τη Λήμνο εντός σεναρίου.

Φέτος η Τουρκία, μέσω του επιτελάρχη της που υπηρετεί στο Ραμστάϊν (Ramstein) της Γερμανίας, απαίτησε να εξαιρεθεί η Λήμνος από την άσκηση.

Το ΝΑΤΟ ενημέρωσε την Αθήνα αργοπορημένα.

Παρόλα αυτά από το ΓΕΕΘΑ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και διαμαρτυρίες. Το ΝΑΤΟ δεν άλλαξε άποψη και η Ελλάδα αποσύρθηκε από την άσκηση.

src: militaire.gr/το-νατο-έσβησε-τη-λήμνο-από-άσκηση-με-α, newsfeast.gr/2017/03/nato-delete-limn…-greece-withdrew/

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

blue-star-ferries-love-in-the-sea-valentines-day-competition

Διαγωνισμός για του Αγίου Βαλεντίνου για να Κερδίσεις εισιτήρια για σένα και το ταίρι σου στον προορισμό της επιλογής σας!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) διπλά εισιτήρια μεταφοράς επιβατών προς τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Blue Star Ferries Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Blue Star Ferries και κερδισε δώρο διπλά εισιτήρια προς Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και τα […]

disneyland-paris-france-cheapis-kid-holidays-deal

Ζήστε την μαγεία του παραμυθιού για 4 μέρες στο Radisson Blu 4* στη Disneyland με την προσφορά του Cheapis

Προσφορά: Κέρδισε 1 (ένα) ταξίδι στον μαγευτικό κόσμο της Disneyland και ζήσε την μαγεία του παραμυθιού για 4 (τέσσερις) ημέρες σε ξενοδοχείο 4* (αστέρων), με όλες τις διανυκτερεύσεις και τα αεροπορικά εισιτήρια €495 για ενήλικα και €395 για το παιδί, μαζί με εισιτήρια εισόδου και στα 2 (δύο) πάρκα! Διοργάνωση προσφοράς: Cheapis Προθεσμία συμμετοχής στη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):