ΝΑΤΟ «σβήνει» Λήμνο από άσκηση με απαίτηση Τουρκίας! Αποχώρησε η Ελλάδα

Το ΝΑΤΟ δεν απέφυγε για μία ακόμη φορά να κάνει «φάουλ» κατά της Ελλάδας, προγραμματισμένη ΝΑΤΟϊκή άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου, μετά από απαίτηση της Τουρκίας!

NATO off Limnos exercise with Turkey requirement! Greece withdrew
 

Το ΝΑΤΟ δεν απέφυγε για μία ακόμη φορά να κάνει «φάουλ» κατά της Ελλάδας, μετά από απαίτηση της Τουρκίας!

Προγραμματισμένη ΝΑΤΟϊκή άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη ΝΑΤΟϊκή άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου, στο Αιγαίο. Στα σενάρια της άσκησης υπήρχε η Λήμνος. Πέρυσι η άσκηση είχε γίνει κανονικά με τη Λήμνο εντός σεναρίου.

Φέτος η Τουρκία, μέσω του επιτελάρχη της που υπηρετεί στο Ραμστάϊν (Ramstein) της Γερμανίας, απαίτησε να εξαιρεθεί η Λήμνος από την άσκηση.

Το ΝΑΤΟ ενημέρωσε την Αθήνα αργοπορημένα.

Παρόλα αυτά από το ΓΕΕΘΑ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και διαμαρτυρίες. Το ΝΑΤΟ δεν άλλαξε άποψη και η Ελλάδα αποσύρθηκε από την άσκηση.

src: militaire.gr/το-νατο-έσβησε-τη-λήμνο-από-άσκηση-με-α, newsfeast.gr/2017/03/nato-delete-limn…-greece-withdrew/

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σετ για τον κήπο ή το μπαλκόνι από το Vicko

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τραπεζαρία ή ένα σαλόνι για τον κήπο ή το μπαλκόνι σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Vicko (vicko.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Αρχαία Ελλάδα: Ποιοι χαρακτηρίζονταν «δίκαιοι φόνοι» στην αρχαιότητα;

Μπορεί κάποιοι να μυκτηρίζουν τον χριστιανισμό για τη θέση του απέναντι στη μοιχεία, αλλά στην αρχαιότητα ακόμη και ο φόνος για λόγους μοιχείας θεωρείτο. . .δίκαιος φόνος! Ας διαβάσουμε, λοιπόν, πώς αντιμετώπιζαν οι αρχαίοι Έλληνες την μοιχεία και πώς την τιμωρούσαν!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):