Υλικά
- 2 πακέτα πτι μπερ
- 1 κουτί εβαπορέ
- 1 κουτί νερό
- 5 κουτ. σούπας κορν φλάουερ
- 7 κουτ. σουπας ζάχαρη
- 1 κουβερτούρα
- 1 βιτάμ
- 1 μικρή φυτική σαντιγύ
Εκτέλεση
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε ένα κουτί εβαπορέ και ένα ακόμη νερό !
- Ρίχνουμε το κορν φλάουερ και τη ζάχαρη. Μόλις αρχίζει να πήζει ρίχνουμε και την κουβερτούρα με το Βιτάμ.
- Κατεβάζουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν. Μόλις κρυώσει ελαφρά θρυμματίζουμε και τα μπισκότα και ανακατεύουμε με τα χέρια το μείγμα !
- Το στρώνουμε σε τάπερ και έχοντας χτυπήσει και την σαντιγί την στρώνουμε από πάνω.
- Γαρνίρουμε με τρούφα σοκολάτας.