Αυτή είναι η διαστροφική ελίτ, που κυβερνά σήμερα την ανθρωπότητα. Αυτή που βιάζει και σκοτώνει παιδιά για το κέφι της. Συγκλονιστικό βιντεο.

Δείτε την πραγματική ιστορία μιας γυναίκας που έζησε τους βιασμούς από τα 6 της χρόνια σε ένα κλαμπ της Ελίτ από επώνυμους και υπουργούς στο Βέλγιο. Βίαζαν και σκότωναν κοριτσάκια για να κάνουν το κέφι τους. Αυτή η διαστροφική Ελίτ σήμερα κυβερνά την ανθρωπότητα.

Δείτε την πραγματική ιστορία μιας γυναίκας που έζησε τους βιασμούς από τα 6 της χρόνια σε ένα κλαμπ της Ελίτ από επώνυμους και υπουργούς στο Βέλγιο. Βίαζαν και σκότωναν κοριτσάκια για να κάνουν το κέφι τους. Αυτή η διαστροφική Ελίτ σήμερα κυβερνά την ανθρωπότητα.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο της σκλάβας του σεξ της Ελίτ της Ευρώπης

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις προσκλήσεις για το Rockwave από το Down Town Magazine Greece

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 4 διπλές προσκλήσεις για την 1η ημέρα του Rockwave Festival στις 5 Ιουνίου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Down Town Magazine Greece (followme.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 01 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Samuel Paty islam radical in France. Emmanuel Macron statement

Ψέμα έφηβης οδήγησε στον αποκεφαλισμό του Σαμουέλ Πατί

Ο Σαμουέλ Πατί αποκεφαλίστηκε από 18χρονο Τσετσένο εξτρεμιστή του Ισλάμ, γιατί 13χρονη δεν ήθελε να μάθει ο πατέρας της για την αποβολή της από το σχολείο και το ψέμα της έγινε αφορμή ακραίας καμπάνιας διαμαρτυρίας που σκότωσε, στο προάστιο του Παρισιού Κονφλάν-Σεντ-Ονορίν (Yvelines),τον άτυχο καθηγητή Ιστορίας Samuel Paty. Το ψέμα που οδήγησε στον αποκεφαλισμό Δύο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):