Υγεία: Ποιον ξηρό καρπό πρέπει να τρώτε για να μην αρρωσταίνετε ποτέ!

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όλοι οι ξηροί καρποί λειτουργούν ευεργετικά για την υγεία μας. Ωστόσο, υπάρχει μία συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία υπόσχεται να σας κρατήσει υγιείς, να διώξει το αίσθημα πείνας και να τροφοδοτήσει τον οργανισμό σας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Cashews nut almond peanut

Which nut must eat to not ever get sick

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όλοι οι ξηροί καρποί λειτουργούν ευεργετικά για την υγεία μας. Ωστόσο, υπάρχει μία συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία υπόσχεται να σας κρατήσει υγιείς, να διώξει το αίσθημα πείνας και να τροφοδοτήσει τον οργανισμό σας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

 Εάν δεν το μαντέψατε, αναφερόμαστε στα αμύγδαλα που προσφέρουν:

  1. το 12% της ημερήσιας ανάγκης μας σε ασβέστιο.
  2. το 14% της ημερήσιας ανάγκης μας σε φώσφορο. Απαραίτητο για τα δόντια και τα οστά καθώς και για την πρόληψη της οστεοπόρωσης
  3. το 35% της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης σε βιταμίνη Ε, μια βιταμίνη άκρως απαραίτητη για όλο τον οργανισμό.
  4. μια από τις πλουσιότερες πηγές αντιοξειδωτικών ουσιών – μια χούφτα αμύγδαλα περιέχει την ίδια ποσότητα πολυφαινολών με το πράσινο τσάι.
  5. την καλύτερη πηγή μαγνησίου.
  6. 3,5 γρ φυτικών ινών για να υποστηρίξουμε την σωστή λειτουργία της πέψης μας.
  7. 6 γρ πρωτεΐνης
  8. 14mcg φολικού οξέως ένα στοιχείο απαραίτητο στην εγκυμοσύνη – και όχι μόνο – καθώς ο ρόλος του είναι καθοριστικός στην ανάπτυξη του εμβρύου.
  9. υψηλή περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα λιπαρά -τα λεγόμενα και καλά λιπαρά.
  10. καθόλου χοληστερίνη

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

carrera-speedway-gisele-sunglasses-fasma-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 ζευγάρια γυαλιά ηλίου Carrera κάνοντας Like στο Facebook

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό  3 (τρία) γυαλιά ηλίου Carrera. 1 (ένα) ζευγάρι γυαλιά ηλίου Carrera μοντέλο1/B JG5KM, 1 (ένα) ζευγάρι γυαλιά ηλίου Carrera μοντέλο Speedway KDT1W και 1 (ένα) ζευγάρι γυαλιά ηλίου Carrera μοντέλο Gisele EM0E7. Διοργάνωση διαγωνισμού: Fasma Optica Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 08 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού, κάντε Like αυτήν τη […]

nose_face_metric

Ομορφιά: Ανανέωση προσώπου με φυσικά υλικά

Υπάρχουν εύκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι για να χαλαρώσετε τους μυς του προσώπου, χωρίς να λάβετε δραστικά μέτρα, όπως η πλαστική χειρουργική ή την έγχυση τοξικών ουσιών στο δέρμα σας. Ας δούμε πια φυσικά υλικά μπορούν να χαλαρώσουν το πρόσωπο μας και να μας ανανεώσουν!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):