Tips: Πώς θα καθαρίσεις τα πλακάκια του μπάνιου εύκολα

Όπως πολύ καλά ξέρεις το μπάνιο είναι το μοναδικό δωμάτιο του σπιτιού που πρέπει να καθαρίζεται επιμελώς σχεδόν κάθε μέρα. Για να μην κάνουν τα μικρόβια πάρτι πρέπει να βρεις όλα τα κόλπα που θα αφήσουν τον χώρο καθαρό και δε θα ρουφήξουν όλη την ενέργειά σου σαν ηλεκτρική σκούπα.

Tips: How to clean the bathroom tiles easily

Όπως πολύ καλά ξέρεις το μπάνιο είναι το μοναδικό δωμάτιο του σπιτιού που πρέπει να καθαρίζεται επιμελώς σχεδόν κάθε μέρα. Για να μην κάνουν τα μικρόβια πάρτι πρέπει να βρεις όλα τα κόλπα που θα αφήσουν τον χώρο καθαρό και δε θα ρουφήξουν όλη την ενέργειά σου σαν ηλεκτρική σκούπα.

Το κόλπο είναι απλό και περιλαμβάνει δύο εκδοχές

Τα πλακάκια του μπάνιου είναι δύσκολος αντίπαλος. Πρώτα από όλα συσσωρεύουν βρωμιά η οποία δε φαίνεται για αυτό και μπορεί να ξεγελαστείς και να θεωρήσεις πως είναι καθαρά. Επιπλέον καταλαμβάνουν μεγάλη επιφάνεια και δύσκολα καθαρίζονται σωστά. Οι αρμοί είναι βάσανο.

Το κόλπο είναι απλό και περιλαμβάνει δύο εκδοχές ανάλογα με τις ανάγκες σου. Τι θα χρειαστείς; Οι συνήθεις ύποπτοι και πάλι στην παρέα μας.

  • Ξύδι ή
  • Μαγειρική σόδα
  1. Το ξύδι είναι σύμμαχός σου. Απολυμαίνει και αρωματίζει χωρίς να είναι τοξικό ή να προκαλεί αλλεργίες. Βουτάς το πανί σου σε μία λεκάνη με χλιαρό νερό και ξύδι, στύβεις και τρίβεις τα πλακάκια. Δε χρειάζεται να καθαρίσεις στη συνέχεια με νερό.
  2. Αν οι βρομιές επιμένουν τότε φτιάχνεις μία παχύρρευστη πάστα με νερό και μαγειρική σόδα. Απλώνεις στα πλακάκια, την αφήνεις για λίγα λεπτά να δράσει και στη συνέχεια τρίβεις με ένα καθαρό πανί.
src: usay.gr/article/166001/pws_tha_kathariseis_ta_plakakia_toy_mpanioy.html

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

fondue-fountain-unique-shop-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία συσκευή Φοντύ σε Σχήμα Συντριβάνι

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) συσκευή Φοντύ σε Σχήμα Συντριβάνι, κατάλληλη για επικάλυψη φρούτων και δημιουργία μοναδικών επιδορπίων, με διακόπτες που ελέγχουν την αυξομείωση της θερμοκρασίας του φοντύ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Unique shop Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να […]

win-contest-free-packs-greek-honey-thyme-mani-elliniko-meli-competition

Διαγωνισμός του NewsFeast για να Κερδίσεις 5 συσκευασίες Μέλι Μάνης εκλεκτό και 2 Μέλι Μάνης Θυμαρίσιο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) συσκευασίες με Μέλι Μάνης εκλεκτό και 2 (δύο) συσκευασίες με Μέλι Μάνης Θυμαρίσιο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ελληνικό Μέλι Α.Ε., NewsFeast Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, ακολουθώντας τρία απλά βήματα: Κάντε like σε αυτήν τη σελίδα και σε αυτήν τη σελίδα στο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):