Πολυεθνική εταιρεία μεταφορών εξαγοράζει το 90% των Πυρήνων της Φωτιάς!

Άλλη μια χρυσή ιστορία ελληνικής επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας γράφεται αυτές τις μέρες με την εξαγορά των Πυρήνων της Φωτιάς από πολυεθνικό κολοσσό στον τομέα των μεταφορών.

Άλλη μια χρυσή ιστορία ελληνικής επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας γράφεται αυτές τις μέρες με την εξαγορά των Πυρήνων της Φωτιάς από πολυεθνικό κολοσσό στον τομέα των μεταφορών.

Ρεπορτάζ της Wall Street Journal

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Wall Street Journal,σημαντικό ρόλο στην συμφωνία έπαιξε η τελευταία επιτυχημένη επιχείρηση αποστολής των «τρομοπακέτων» στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο ΔΝΤ, που ανέβασαν σημαντικά το γόητρο της ελληνικής startup και την ανέβασαν σημαντικά στον πίνακα των πιο innovative εταιρειών παγκοσμίως.

Η ελληνική εταιρία θα διατηρήσει την επιχειρησιακή της αυτονομία, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των Πυρήνων.

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των Πυρήνων, η ελληνική εταιρία θα διατηρήσει την επιχειρησιακή της αυτονομία ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και τη εφαρμογή για κινητά με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να εντοπίζει την διαδρομή του τρομοπακέτου του.

  • Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
src: Νίκος Ζαχαριάδης, protagon.gr/apopseis/moufanet/polyethniki-etairia-metaforwn-eksagorazei-to-90-twn-pyrinwn-tis-fwtias-44341372425

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ktm-manhattan-bicycle-motion-bikes-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα trekking ποδήλατο KTM Manhattan

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ποδήλατο trekking KTM Manhattan, το αποκλειστικά φτιαγμένο για την ελληνική αγορά ποδηλάτου της εταιρείας ΚΤΜ, για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να κάψεις λίπος και να αυξήσεις την ενέργειά σου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Motion Bikes Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμό: Σάββατο 07 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε […]

pfizer vaccine and moderna vaccine: people died after mrna vaccination and 24 disabled

Δωρεάν Rapid Tests για Covid-19 σε επιχειρήσεις άνω των 20 υπαλλήλων

Η ελληνική κυβέρνηση, στο πλαίσιο περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, αναλαμβάνει το κόστος της διενέργειας ελέγχων (rapid tests) σε επιχειρήσεις άνω των 20 υπαλλήλων. Το σχετικό πρόγραμμα υλοποιείται από τα Υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Υποβολή αιτήματος διενέργειας Rapid Test Οι εργαζόμενοι των […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):