Πολυεθνική εταιρεία μεταφορών εξαγοράζει το 90% των Πυρήνων της Φωτιάς!

Πολυεθνική εταιρεία μεταφορών εξαγοράζει το 90% των Πυρήνων της Φωτιάς!

Άλλη μια χρυσή ιστορία ελληνικής επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας γράφεται αυτές τις μέρες με την εξαγορά των Πυρήνων της Φωτιάς από πολυεθνικό κολοσσό στον τομέα των μεταφορών.


loading...

Ρεπορτάζ της Wall Street Journal

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Wall Street Journal,σημαντικό ρόλο στην συμφωνία έπαιξε η τελευταία επιτυχημένη επιχείρηση αποστολής των «τρομοπακέτων» στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο ΔΝΤ, που ανέβασαν σημαντικά το γόητρο της ελληνικής startup και την ανέβασαν σημαντικά στον πίνακα των πιο innovative εταιρειών παγκοσμίως.

Η ελληνική εταιρία θα διατηρήσει την επιχειρησιακή της αυτονομία, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των Πυρήνων.

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των Πυρήνων, η ελληνική εταιρία θα διατηρήσει την επιχειρησιακή της αυτονομία ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και τη εφαρμογή για κινητά με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να εντοπίζει την διαδρομή του τρομοπακέτου του.

  • Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
src: Νίκος Ζαχαριάδης, protagon.gr/apopseis/moufanet/polyethniki-etairia-metaforwn-eksagorazei-to-90-twn-pyrinwn-tis-fwtias-44341372425

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):