Πολυεθνική εταιρεία μεταφορών εξαγοράζει το 90% των Πυρήνων της Φωτιάς!

Άλλη μια χρυσή ιστορία ελληνικής επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας γράφεται αυτές τις μέρες με την εξαγορά των Πυρήνων της Φωτιάς από πολυεθνικό κολοσσό στον τομέα των μεταφορών.

Άλλη μια χρυσή ιστορία ελληνικής επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας γράφεται αυτές τις μέρες με την εξαγορά των Πυρήνων της Φωτιάς από πολυεθνικό κολοσσό στον τομέα των μεταφορών.

Ρεπορτάζ της Wall Street Journal

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Wall Street Journal,σημαντικό ρόλο στην συμφωνία έπαιξε η τελευταία επιτυχημένη επιχείρηση αποστολής των «τρομοπακέτων» στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο ΔΝΤ, που ανέβασαν σημαντικά το γόητρο της ελληνικής startup και την ανέβασαν σημαντικά στον πίνακα των πιο innovative εταιρειών παγκοσμίως.

Η ελληνική εταιρία θα διατηρήσει την επιχειρησιακή της αυτονομία, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των Πυρήνων.

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των Πυρήνων, η ελληνική εταιρία θα διατηρήσει την επιχειρησιακή της αυτονομία ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και τη εφαρμογή για κινητά με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να εντοπίζει την διαδρομή του τρομοπακέτου του.

  • Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
src: Νίκος Ζαχαριάδης, protagon.gr/apopseis/moufanet/polyethniki-etairia-metaforwn-eksagorazei-to-90-twn-pyrinwn-tis-fwtias-44341372425

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός με Δώρο ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Πόλη του Φωτός, το μαγευτικό Παρίσι !

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ταξίδι για 2 (δύο) άτομα στη Πόλη του Φωτός, το μαγευτικό Παρίσι και περάστε ένα μαγικό Σαββατοκύριακο εσείς και άλλο ένα άτομο σε πολυτελές ξενοδοχείο. Περιλαμβάνονται 2 αεροπορικά εισιτήρια  Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Travelstyle Magazine Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το υπέροχο […]

faysbook-kri-kri-greek-yogurt-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσουν 5 τυχερές γιαούρτια Κρι Κρι για ένα μήνα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό γιαούρτια για 1 (ένα) μήνα, από την Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος, Κρι Κρι Α.Ε.. Θα κληρωθούν 5 (πέντε) τυχερές. Διοργάνωση διαγωνισμού: Fay’sbook, Κρι Κρι Α.Ε. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δεν έχει ανακοινωθεί. Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της ιστοσελίδας Fay’sbook και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού.   […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):