Απίστευτη ομολογία Τούρκου Υπουργού: Μπορούμε να στέλνουμε 15000 πρόσφυγες κάθε μήνα στην Ελλάδα !

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, απείλησε την Πέμπτη την Ευρωπαϊκή Ένωση με 15.000 πρόσφυγες κάθε μήνα ως αντίποινα στις απανωτές απαγορεύσεις Τούρκων υπουργών να μεταβούν ως ομιλητές σε φιλοερντογανικές συγκεντρώσεις στην Ευρώπη.

erdogan army and greek army

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, απείλησε την Πέμπτη την Ευρωπαϊκή Ένωση με 15.000 πρόσφυγες κάθε μήνα ως αντίποινα στις απανωτές απαγορεύσεις Τούρκων υπουργών να μεταβούν ως ομιλητές σε φιλοερντογανικές συγκεντρώσεις στην Ευρώπη.

Πολλές ευρωπαϊκές πόλεις απαγόρευσαν ομιλίες από υπουργούς της Άγκυρας σε Τούρκους μετανάστες

Τα προηγούμενα 24ωρα πολλές ακόμα ευρωπαϊκές πόλεις απαγόρευσαν σε υπουργούς της Άγκυρας να πραγματοποιήσουν ομιλίες σε Τούρκους μετανάστες οπαδούς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Εάν θέλετε, κάθε μήνα μπορούμε να αφήνουμε 15.000 πρόσφυγες που έχουμε στην Τουρκία [να πάνε στην Ευρώπη]. Τότε να δούμε πόσο θα σοκαριστείτε», είπε ο Σοϊλού κατά τη διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης ισλαμιστών στην τουρκική πρωτεύουσα.

Σουλεϊμάν Σοϊλού κατηγόρεί τις ευρωπαϊκές χώρες

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού κατηγόρησε τις ευρωπαϊκές χώρες ότι βρίσκονται πίσω από κάθε αντιερντογανική διαδήλωση και διαμαρτυρία του παρελθόντος, όπως τις διαμαρτυρίες στο Πάρκο Γκεζί το 2013, τις έρευνες για διαφθορά τον Δεκέμβριο του 2013 που ταρακούνησαν την κυβέρνηση Ερντογάν και φυσικά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016.

Οι ίδιοι «σατανικοί» δυτικοί που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανατρέψουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι που και τώρα απαγορεύουν τις φιλοερντογανικές συγκεντρώσεις στην Ευρώπη.

Η απειλή για τους πρόσφυγες αφορά ευθέως και αποκλειστικά την Ελλάδα

Η απειλή για τους πρόσφυγες μπορεί όπως εκφέρεται να ακούγεται προς την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά στην πραγματικότητα αφορά ευθέως και αποκλειστικά την Ελλάδα, αφού ο κύριος όγκος τους θα «σκάσει» στα ελληνικά νησιά.

Επιθετική ενέργεια αν η Τουρκία «ανοίξει» τις προσφυγικές ροές

Υπενθυμίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι σε περίπτωση που η Τουρκία «αμολήσει» προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα και μάλιστα ως αντίποινα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η χώρα μας θα το θεωρήσει επιθετική ενέργεια.

src: stoxos.gr/2017/03/15000.html

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

vandalized Byzantine frescoes in Panagia Soumela

Απίστευτη δήλωση Μητροπολίτη στη Κοζάνη εν μέσω Lockdown +video

Στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη βρίσκεται η Κοζάνη, η οποία έγινε και η πρώτη Περιφερειακή Ενότητα στην οποία επιβλήθηκε καθολικό lockdown. Την ίδια ώρα, λοιπόν, που η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Κοζάνη είναι κρίσιμη και που οι πολίτες πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί από πότε. Ο Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης Πάυλος, προέτρεψε τους πιστούς να κοινωνήσουν χωρίς φόβο από την […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):