Husqvarna: Καλή παρουσία στη Χαλκίδα !

Κλείνοντας ένα δύσκολο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στη Χαλκίδα με θετικό πρόσημο, οι Αλέξης Γεωργαντάς και Άρης Τσαρνάς έφεραν τη Husqvarna MOTUL MX Team εντός της πρώτης πεντάδας, στις δύο βασικές κατηγορίες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross.

auto-moto-news-newsfeast

husqvarna-good-presence-halkida

Κλείνοντας ένα δύσκολο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στη Χαλκίδα με θετικό πρόσημο, οι Αλέξης Γεωργαντάς και Άρης Τσαρνάς έφεραν τη Husqvarna MOTUL MX Team εντός της πρώτης πεντάδας, στις δύο βασικές κατηγορίες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross.

2

Πιέζοντας έως το τέλος και στα δύο σκέλη της ΜΧ2 ο Αλέξης ήταν τέταρτος στην κατηγορία, με τον Άρη να ολοκληρώνει το δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος, πέμπτος στην ΜΧ1.

3

Οι έντονες βροχοπτώσεις δημιούργησαν ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες

Με τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών να δημιουργούν λασπερές και ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες και οι δύο αναβάτες της ομάδας πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό. Με τη φόρα του τερματισμού του στο βάθρο της ΜΧ2 στον προηγούμενο αγώνα των Γιαννιτσών, ο Γεωργαντάς έφτασε στη Χαλκίδα αποφασισμένος να παλέψει για την κορυφή.

4

Μετά από μια μέτρια εκκίνηση στο Α’ Σκέλος της κατηγορίας του ο Αλέξης συνέχισε να πιέζει την Husqvarna FC 250 κι έτσι βρέθηκε να περνά τη γραμμή του τερματισμού στην έβδομη θέση. Πετυχαίνοντας καλύτερη εκκίνηση στο Β’ Σκέλος, ο αναβάτης από την Κατερίνη έφτασε προσωρινά δεύτερος προτού ένα μικρό λάθος τον ρίξει τελικά στην τέταρτη θέση.

5

Αντιμετωπίζοντας με ωριμότητα τις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα ο Άρης Τσαρνάς οδήγησε μετρημένα προσπαθώντας να αποφύγει τα λάθη. Μετά από μία μέτρια εκκίνηση στο Α’ Σκέλος έφερε την μεγάλη τετράχρονη Husqvarna FC 450 στην έβδομη θέση. Ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο σκέλος ο αναβάτης από την Κω έκανε μερικές εντυπωσιακές προσπεράσεις που τον έφεραν να τερματίζει στην πέμπτη θέση.

Tsarnas2_M

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για την Husqvarna MOTUL MX Team την 1η και 2η του Απρίλη, με τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2017 να λαμβάνει χώρα στο Άργος.

6

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αρχαία Ελλάδα: Οι αθέατες λεπτομέρειες του Παρθενώνα [Pics]

Ο Παρθενώνας, αναμφισβήτητα είναι ο πιο θρυλικός ναός των Αρχαίων Ελλήνων, και σήμερα αποτελεί το σημείο αναφοράς της Αθήνας. Χτίστηκε μεταξύ 447 και 432 π.Χ. και για πολλούς αρχιτέκτονες, είναι ένα από τα πρώτα κτίρια που αναλύουν με την έναρξη των σπουδών τους.

easy-jet-aller-retour-air-tickets-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) για όποιον προορισμό της EasyJet επιθυμείς

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη στον νέο προορισμό της easyJet ή όποιον άλλο προορισμό της easyJet επιθυμείς. Διοργάνωση διαγωνισμού: Miss bloom Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 16 Μαΐου 2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα εισιτήρια απαντήστε στην ερώτηση «Ποιος […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):